2012-05-02, 11:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)
Cześć dziewczyny, witam się majówkowo 
TŻ w tym tygodniu chodzi do pracy w kratkę, a ja powinnam pisać licencjat, ale taaaaaak nie mogę się zebrać, że szok :-( Wieczorem pewnie pojedziemy na działkę i będziemy grillować ale do tego czasu pewnie zjedzą mnie wyrzuty sumienia. Poza tym czas super mi mija, pierwszy raz w życiu się porządnie tak szybko opaliłam i w ogóle nie chce mi się myśleć o studiach Od poniedziałku będę musiała wszystko robić 10x szybciej, ale tak miło mi się leniuchuje 
Wiecznie gratuluję zmiany stanu Niech Wam się dobrze żyje w małżeństwie 
Jakby któraś miała ochotę to może zerknie na tego fotografa http://www.kargul.com.pl/slubna.html . Chyba się na niego zdecyduję, bo po obejrzeniu kilkakrotnie zdjęć fotografa, którego poprzednio wybrałam, całkiem w niego zwątpiłam. A zdjęcia tego jak na razie mi się podobają Obym tylko zdania nie zmieniła po podpisaniu umowy 
A poza tym widziałam moją wyremontowaną, powiększoną salę i jest super Tylko stoły będą musiały stać inaczej, niż myślałam. Chciałam mieć klasyczną podkowę, ale przy tej ilości gości to raczej niewykonalne. Ale i tak wygląda tam super Poza tym ciągle zastanawiam się nad pokrowcami na krzesła... Na sali wypożyczą mi je za 8zł/szt. Strrrrasznie drogo. Wyjdzie mi ponad 1000 zł. Krzesła są całkiem ładne, ale obite w ciemno-czerwony materiał, który nijak nie pasuje mi do bieli i złota . A pokrowce wyglądają tak ładnie
Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg
Edytowane przez fantastka
Czas edycji: 2012-05-02 o 11:12
|
|
|