Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - związek z prawie rozwodnikiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-02, 17:47   #1
melka 1
Raczkowanie

Exclamation

związek z prawie rozwodnikiem

Poznałam naprade fajnego faceta. Aktualnie jest w trakie rozwodu i walczy ze swoją ex o dziecko, które niesamowicie kocha. Rozwód jest z jej winy bo ona go tak naprawde nie kochała tylko złapała go na dziecko i chce zeby dawał na alimenty za które ona będzie sobie układać życie z nowym kochasiem. Nie chciałabym ingerować w jego kontakty z córeczką bo go pokochałam i nie chciałabym go też stracić. W czerwcu ma chyba ostatnią rozprawę rozwodową więc powiedział mi ze do tego czasu nie chciałby sie pokazywać publicznie z jakąkolwiek kobietą bo walczy też o dziecko. Chodziło mu o to że np. nie chce chodzić za rączki i całować sie w miejscach publicznych czy też nie okazywać sobie uczuć przy innych ludziach. Dla mnie takie powstrzymywanie się od uczuć jest ciężkie ale wytrzymam do konca jego rozwodu. Zależy mi na tym aby otrzymał rozwód jak najszybciej i aby zamieszkał z córeczką.
Mam pytanie co was czy byłyście w podobnej sytuacji jak ja? Jak przeżywałyscie ten okres swojej "tajemniczości" lub "pobytu w cieniu " i ukrywaniu się przed światem.
Dodam jeszcze że On ma 30 lat a ja 27 i kocham go strasznie mimo ze krótko się znamy to czuje ze to jest miłość.
Narazie tylko przyjaciółce mówiłam o tym a boje się powiedzieć swojej rodzinie bo napewno będą negować ten związek. Jak mam postąpić?
melka 1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując