Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - związek z prawie rozwodnikiem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-02, 19:20   #6
melka 1
Raczkowanie

Exclamation Dot.: związek z prawie rozwodnikiem

Dzieki za szczere odpowiedzi. Nie chciałabym ukrywać tego związku ale on chche odzyskać opieke nad córka dlatego nie może sobie pozwolić aby jego ex dowiedziała sie o innej kobiecie (czyli o mnie) bo wtedy w sądzie on może przegrać sprawe. Jego ex jest naprawde wredna i strasznie pazerna. Powodem ich rozstania były jej liczne romanse i brak miłości do mojego faceta. Ona chce zeby on jej dawał alimenty na córeczkę w wysokości ok 800-1000 zł natomiast on sie na to nie chce zgodzić bo wie ze ona zle sie tą maą opiekuje. Pokazywał mi nagrania jak chciał ją odwieść do matki a ona strasznie tego nie chciała i za każdym razem jak strasznie płacze i mówi ze nie chce do mamy bo ona jest zła. Teraz wszstko zależy od czerwcowej rozprawy. Chciałąbym żeby to sie już skonczyło i żebyśmy sie nie musieli ukrywać.
Co do tego chodzenia za rączki i okazywania czułości w miejscach pulicznych - nie zależy mi tak strasznie na tym. Poprostu chciałabym zeby mnie czasami przytulał tak bez okazji, głaskał po włosach, czy też dzwigał zakupy. Naprawde kocham tego faceta i zrobiłabym dla niego wszystko.
melka 1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując