2012-05-02, 20:52
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
goferek33
widzę, że nie tylko mój chłop ma nagle mnóstwo ważnych rzeczy do zrobienia jak Amelka nie współpracuje 
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------
Cytat:
Napisane przez glamourous
Agnieszka a w czym kapiesz? To w sumie sonia podobnie do was spala. Ale co masz na mysli budzi sie co godzine? Bo moi to postekuja i wierca sie przez sen. A u was sie wybudza mala calkowicie?
Nettka jaka chusteczke? Widzialam na allegro chusteczki-sliniaczki z jakiegos cudownego materialu... Cos 30 zl za sztuke  a szkoda bo mi sie bardzo podobaly ale jak mam tyle na sliniaki wydac to niestety waz mi w kieszeni syczy z calej sily 
|
Kąpie w emolium i potem też kosmetyki z tej serii
Budzi się co godzinę - czyli albo stęka na smoka, albo chce cyca, albo się wybudzi całkowicie i się męczy w łóżeczku z zaśnięciem
Cytat:
Napisane przez glamourous
Agnieszka wiekszosc sliczna  mandala mi sie podobala i sowki i te ludowe wzory, zachod slonca. O i wersja z imieniem wyszytym tez fajna... Ale w sumie nie wiem, za
Duzy wybor. Swoja droga niezle sie sprzedajaca naprodukowala 
|
Wyszycie imienia super tylko Amelka jest moim pierwszym dzieckiem, a chciałabym mieć jeszcze co najmniej jedno, a wtedy nosidło z imieniem siostry już nie będzie fajne
|
|