Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-03, 10:11   #2804
natkulec
Zadomowienie

Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012

Cześć dziewczynki ! wreszcie udało mi się Was nadrobić
Co do chusteczek to najlepiej nam odpowiadają bambino i nivea, wypróbowałam też z Dady ale nie bardzo, na początku paczki trochę za suche a pod koniec takie mokre że pupa była bardzo mokra i sie świeciła, szkoda że nie sprawdziły się jak pieluchy które ciągle używamy i jesteśmy zadowoleni
Wczoraj byli znajomi i dostaliśmy dużą pake pampersów premium care 3, na pewno sie przydadzą
Co do wietrzenia to jak było zimno to wietrzyłam jak Madzi nie było w sypialni, teraz śpimy nawet przy otwartym balkonie, bo tak ciepło w domu pomimo że słońce mamy tylko rano w sypialni a potem tylko w salonie, dobrze że mamy rolety w oknach dzis całą noc mieliśmy balkon otwarty a Madzia w samym bodziaku z krótkim i lekko przykryta kołdrą spała w środku z nami, teraz śpi tam już ponad 2h i też przy otwartym balkonie Ona strasznie nie lubi gorąca, chyba ma to po tacie bo mnie to wiecznie zimno no chyba ze jest duszno to nie
dzis wybieramy sie w odwiedziny do kolezanki z którą poznałyśmy się w szpitalu i nasze córy są z jednego dnia tylko czekam aż się Madzia obudzi na popołudnie zapowiadają burze, mogłoby cos popadać i się ochłodzić troszkę