Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-03, 19:34   #3083
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez CarrieBradshaw86 Pokaż wiadomość
Mały_Człowieczku kochany, nie smuć się Może źle odbierasz chęci swojej mamy..na pewno nie uważa, że jesteś brzydka! A jeśli mama ma na Ciebie negatywny wpływ to może ogranicz z nią trochu kontakty, żeby Cię nie smuciła, szczególnie teraz w trakcie przygotowań do najważniejszego momentu w życiu. Masz wielkie szczęście, masz swojego Mężusia przyszłego I że planujecie ślub Mocno Cie ściskam!!
Ja też nie mam dostepu do poczty, muszę jeszcze trochę poczekać i się poudzielać of kors
Dzięki niestety mieszkam z mamą i ciągle muszę znosić uwagi....ech, już mi kiedyś mówiła, że jestem najpiękniejsza na świecie tylko musi to sobie często powtarzać żeby w to uwierzyć

heh, no ja zaczęłam tu zaglądać jak miałam rok do ślubu, a teraz już tylko 72 dni.....
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Trzymaj się kochana mamą się nie przejmuj, szkoda tylko, że zamiast Cię wspierać to Cię dołuje

Mały offtop:
Dziewczyny idę na pogrzeb i zastanawiam się jakie rajstopy założyć do czarnej sukienki: czarne czy cieliste Do tego będę miała czarny żakiet
Dzięki za wsparcie, a co do rajstop uważam, że cieliste lepiej będą pasować ja w ogóle nie lubię czarnych cienkich rajstop bo moje nogi wyglądają jak sine...