Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-03, 21:46   #3118
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Witamy u nas na takie kolczyki nigdzie sie nie natknelam, ale jestem w trakcie intensywnych poszukiwan, wiec dam znac, jak gdzies wypatrze

a poki co to moj typ na chwile obecna. co sadzicie?
Bardzo ladne, a gdzie je wyczailas?

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
poprawin jako takich nie mam, w niedzielę mamy uroczyste śniadanie dla najbliższej rodziny i gości, którzy będą nocować w hotelu (ok. 50 0sób) i założę taką oto sukienkę:

Załącznik 4653393 Załącznik 4653394

człowieczku - przesyłam wirtualnego przytulaka Teraz taki nerwowy okres zarówno dla Ciebie jak i dla Twojej mamy, ona na pewno tak nie myśli.

marylko - ja chyba będę szła z tatą. Wiem, że dla niektórych może to być śmieszne, ale zawsze o tym marzyłam, podobnie jak o sukni z falbanami, efekcie glamour itp. Ja wręcz chciałabym mieć ślub w stylu "hollywood" i nie mam zamiaru przejmować się opiniami innych ludzi w tej kwestii
No wlasnie to tez zawsze bylo moje marzenie, odkad pamietam. Problem mam tylko jeden i to dosc duzy, nie mam taty, tzn zmarl kilka lat temu, ale marzenie o tym zeby zobaczyc TZ dopiero przy oltarzu zostalo, no i tak sobie pomyslalm ze moze poprowadzil by mnie moj brat (ktory bedzie tez swiadkiem). Myslicie ze to bedzie dziwnie wygladac? Bylam na slubie gdzie wlasnie tato PM zmarl dzien przed i do oltarza prowadzil ja brat.
U nas nie bedzie zadnych wykupin. Nie podoba mi sie to.

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Dzięki za wsparcie

Nena, ciekawe miałaś sny....a że ładną masz sukienkę to już chyba daaawno pisałam

moje pytanko mogło się schować lekko przed Wami, więc zapytam dobitniej....

Czy planujecie owoce do kieliszków szampana?

ja myślałam o borówkach amerykańskich....myślicie że to dobry pomysł? bo u mnie wszyscy mówią, że to wydziwianie i głupota..... jak większość moich pomysłów.... bo ostatnio widziałam na weselu metodystycznym taką tablicę korkową z karteczkami wydrukowanymi ślicznie: "Dobra rady dla Ani i Tomka ...."i goście mogli przypinać takie karteczki, strasznie mi się to spodobało i mam nadzieję, że uda mi się to zorganizować, chciałabym też zaprosić koleżanki tańczące flamenco i tańce orientalne, ale TŻet twierdzi, że to niepotrzebne i rozbija zabawę i w ogóle nie pasuje....
U nas beda truskawki z ogonkami

I przytulasek nie martw sie mama, ona na pewno chce zebys wygladala pieknie, jak kazda mama...a z tym solarium to nie przesadzaj bo wiesz ze moze on przyniesc odwrotny efekt.
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora