Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-04, 14:13   #4600
melleczka
Zakorzenienie

Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Mój też nie ma, ale że ja szukam w zasadzie i załatwiam całą resztę, to stwierdził, że samochodem się zajmie

Już jednego zjadłam..pyyycha!
U nas by to było nie fair jakbym mu kazała szukać jeszcze czegoś, bo on nawet nie ma czasu usiąść w ciągu dnia, a ja siedzę 9h dziennie

Podziel się

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
ja mam zamiar uzbierać minimum 5000zł i wydaje mi się, ze zabraknietylko, że ja będę kupować/wypożyczać jeszcze suknię ślubną więc myślę, że nie dam więcej niż 1800 zł A co do makijażu, fryzury i paznokci to ja się raczej nie zmieszczę w 300 zł
No to u mnie bez sukni, bo to kupuje tż. Właściwie to ja też się nie zmieszczę w makijażu, bo ja chcę sama kupić bazę, podkład, puder transparentny i bibułki matujące.
Za makijaż myślę, że nie zapłacę więcej niż 100zł (próbny + ślubny), chociaż powinno być mniej. Fryzura myślę ok. 150zł próbna i ślubna. I te pazurki ta babka podobno bardzo tanio robi. Znajoma płaciła 40zł za dłonie i stopy, żelowe malowane lakierem hybrydowym, ale nie wiem czy to normalna cena, czy po znajomości.

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
mój Tż niby się w ogóle nie inetersuje ale jak coś mu mówię jak chcę, żeby coś wyglądało to zaraz krytykuje i ma pretensje dlaczego nic z nim nie uzgadniam bo przecież to też jego weseletakże chyba będzie ciężkotak samo jak na majówkę włączyliśmy piosenkę Krajewskiego- Wielka Miłość a on mówi, że to będzie na nasz pierwszy taniec a ja mu mówię, że nigdy w życiu bo będą Czerwone Gitary- Senny Szept
To my jesteśmy wyjątkowo zgodni
Wielka Miłość jest piękna, ale wg mnie zbyt mało rytmiczna jak n pierwszy taniec. Zauważyłam, że wiele osób wybiera piosenki wg tego czy ładna, czy nie, jakie słowa. A powinno się też patrzeć na to jak do tego zatańczyć.