Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-04, 15:21   #2261
iivii
Raczkowanie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ V

Cytat:
Napisane przez 123sciri Pokaż wiadomość
iivii boski zakupy, ten szamponik z Avalon Organic wydaje się być ciekawy z twojego opisu
Jest godny uwagi ale zaobserwowałam, że przy takim intensywnym oczyszczaniu koniecznie muszę nałożyć mocną odżywkę, najlepiej jakąś maskę raz na jakiś czas ale takowej nie posiadam... jeszcze

Cytat:
Napisane przez kasik71 Pokaż wiadomość
właśnie taką informację dostałam, nic nie mają z Kuomaye
No właśnie. Mi powiedzieli, że jak mają zamówienie to dopiero zamawiają...

Cytat:
Napisane przez francuzzka Pokaż wiadomość
a kiedy dostałaś?
Oj już dawno ale widzę, że jak zamówisz za min 50 zl to dają w prezencie KLIK

Cytat:
Napisane przez francuzzka Pokaż wiadomość
Gdzie kupujecie kosmetyki Avalon Organic?
Ja kupowałam na iherb

Cytat:
Napisane przez effa_j Pokaż wiadomość
Udalo mi sie dzis w ross kupic maslo do ciala z Alterry, na ktore tak polowalam. Niestety troche sie zawiodlam szalu nie ma sklad ok, konsystencja jak dla mnie to taki gestszy balsam, zapach lekko kakaowy dobrze nawilza i nie pozostwia tlustego filmu. Spodziewalam sie jakiegos wielkiego ohhh ahhh i sie troche rozczarowalam dalej bede musiala szukac jakiegos smarowidla do ciala

Co do zelu do wlosow z pomarancza i jedwabiem JMO to nie wiem co robie nie tak, ale chyba jakos mi nie sluzy wlosy sa puszyste ale nadal jakby troche sucharowate. Probowalam zmieszczac z odzywka b/s i 2 raz z olejem i nadal kicha Jak ktos ma na niego ochote, to chetnie sie podziele albo wymienie Nie porbowalam jeszcze serum z macznica, ale jakos sie go obawiam ze tez nie bedzie mi sluzl
Ja bym była chętna może na połowę albo 1/3 jeśli nikt jeszcze ci się nie zgłosił.
iivii jest offline Zgłoś do moderatora