2012-05-04, 16:54
|
|
Raczkowanie
|
Czuje sie brzydka :(
Czuje sie okropnie mam 17 lat i brzydka twarz policzek jeden pełniejszy od drugiego , nie nawidze sie usmiechać bo wtedy brzydko wyglądam. To jest straszne na dodatek mam czerwnona skóre, brzydka cere twarzy ostatnio zrobił mis sie trądzik i nic na niego nie pomaga żadne lekarstwa a dermatolog przepisał leki zz 100 zł które nic mi nie dały tak samo z włosami wypadaja mi garściam , przez co musiaąłm je ściać Tylko one były moja ozdoba teraz wyglądam okropnie i od roku próbuje zapuszczac ale one coraz bardziej wypadaja i wcale nie chca rosnąć... czuje sie potwrornie mam czerwone oczy jak narkoman szczęgólnie jak sie zdenerwuje to jest straszne caly czas jestem przemęczona nie moge sie nigdy wyspać nie mam po co zyć moj wyglad jest sraszny osobowośc wogóle beznadziejna nie mam zadnych umiejętnosći ani rodziny , nie mam tez tyle kasy zeby móc sobie kupić to co chce żeby ładnie wyglądać a to i tak nie zakryje mojej brzydoty Co moge zrobić z soba ? Nigy nikt mi nie pwoiedział że jestem ąłdna z moich znajomych moje zycie jest okropne nie chce tak zyc czasem wogółe... co moge zrobic bym w koncu była ładna jaki styl do mnie pasuje , co zrobic zeby włosy mi szybciej urosły i nie wypadąy moze ktoś był wpodobnej sytuacaji ?
Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2012-05-19 o 15:51
Powód: Edytowane przez Moderatora -nie usowamy watku/regulamin
|
|
|