Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-05, 09:09   #3669
Gaabbi
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Dzień dobry.

Przeczytałam wszystko, co wczoraj napisałyście, ale nie zaznaczyłam ani jednego postu do cytowania Nie wiem dlaczego....
Z pamięci:
Dasti, claudic, różowa, trzymam mocno kciuki
Perse, ja bym nie darowała tej babie (położnej). Ona tak traktuje pewnie wszystkie rodzące i każda macha na to ręką. Ale dlaczego ma to robić nadal? Powinno się skarżyć na takie osoby, bo nic się nie zmieni! Wiem, że dla Ciebie to trudniejsze niż się wydaje, ale ja bym nie odpuściła i już
stokroteczka, ognista babeczka wymiata
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi w sprawie materaca

Wczoraj, po obiedzie, byliśmy w sklepie pooglądać wózki.
TUTEK oczywiście nie ma i nikt o takim wózku nie słyszał więc nie pomacałam.
Mój P się napalił na x-landera x-move Trochę ciężki, ale mnie też się podoba Kolor- różowy
Spodobał mi się też Mutsy Transporter, lekki, ale ma piankowe koła.
Koleżanka mi polecała i wczoraj oglądałam, casualplay (nie pamiętam który model, ale był trójkołowy), fajny.
Podoba mi się też Quinny Moodd (różowy na białej ramie), ale jego w sklepie nie było Cena mnie odstrasza
I znowu mam mętlik w głowie.
Aha i fotelik kupujemy na 99% nowy, bo my przecież chcemy się starać "od razu" o drugie dziecko więc się opłaca

A tak ogólnie, to ja źle się czuję
Całą noc praktycznie nie spałam.
Brzuch mnie boli, kłuje. Ból mi wszedł w kręgosłup i uciska mi na nerw lewej nogi. Ledwo chodzę. Zgaga wczoraj nie dawała mi spokoju, dzisiaj na razie jest z tym spokój. Generalnie jestem załamana

Życzę miłego dnia.
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora