Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avatarkowy KLON
Wątek: Avatarkowy KLON
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-01-05, 21:04   #276
szoopcia
Wtajemniczenie

Dot.: Takie same awatary - DOŚĆ TEGO!!!!

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
Założyłam ten wątek, ponieważ brakuje mi już sił na przekonywanie dwóch dziewczyn, żeby zmieniły awatary, którymi się posługują.
Moim zdaniem zarówno nick jak i awatar na wizażu są identyfikatorami, dzięki którym inni nas rozpoznają. I tak jak na nick nie zawsze się zwraca uwagę (bo na stronie jest zazwyczaj dużo tekstu) tak na obrazek w awatarze każdy zwraca uwagę i po nim poznaje znajomych z wizażu.
Mnie także wiele osób rozpoznaje po moim awatarku i własnie dlatego pisali do mnie kilka wiadomości o tym, że ktoś inny korzysta z takiego samego awatarku. Zdaniem ich wszystkich w dobrym tonie jest mieć swój oryginalny, a już na pewno nie podkradziony awatar.

Pisałam wiele wiadomości prywatnych do dziewczyn, które używają tego samego awatarku, ale wogóle sobie z tej sprawy nic nie robią.

Pamiętam sprawę z Jaszmurką (jeśli przekręciłam nick to bardzo przepraszam ) i wtedy bardzo się zdziwiłam, że wogóle można wpaść na pomysł, żeby używać tego samego awataru co ktoś inny na tym samym forum a już tym bardziej, jeśli ktoś prosi o jego zmianę. Teraz u mnie jest podobnie.

Dziewczyny, które używają tego samego awatarku to stokrotka*** (http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=101333) i noemcia (http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=124868)

Liczę na to, że dziewczyny wreszcie zmienią awatary

A co inni myśla o takiej sytuacji?
porazka niech panny beda orginalne

no tak ciebie jakos ja poznaje po avatarze
mojego raczej nikt nie skopiuje bo mona mi zrobila i mam podpis i jeszcze moja twarz jest wiec dziwne zeby ktos chcial odgapic

a one hymmm...nie wiem skoro pisalas do nich a one nic to poprostu odgapily i maja ubaw...

fєєlιиgѕ сαи gяοω вυт тћєу сαи gο αωαу тοο...

dοит тяυѕт иο gυу kєєр ιт "јυѕт fяιєиdѕ"...

szoopcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując