Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-06, 20:41   #3973
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
Agatko, nie podoba mi sie że nie krwawisz i zle sie czujesz a gorączkę masz? SzmaragdowyKotek chyba pisał,nie jestem pewna.. że to mogą być jakieś resztki łożyska.. nie wiem.. a odnośnie krwiaka,jak się nie wchłonie to rozwalają szwy i ewakuują go i jeszcze raz zszywają.. ale to pod znieczuleniem ogólnym,krótkim.ale nie wiem mi się wydaje że gdyby to był taki prawdziwy krwiak to prędzej dąłby objawy.. czujesz takie parcie jak na stolec? bo to jest m in objaw krwiaka. wszystko jakieś takie dla mnie podejrzane. może jutro pojedziesz do lekarza? nakłam też trochę,że się slabo czujesz czy coś.. ja bym do wtorku nie czekała. dziwne,ani nie zbadał,ani usg nie zrobił.. może lepiej na ip..? ja bym tak zrobiła.
dziekuje za odpowiedz miss*
uwierz, ze mi tez sie nie pdooba to co czuje, boje sie bardziej niz porodu
czuje sie zle, ta krew dziwnie pachnie, boli mnie brzuch jak na okres, goraczki nie mam
postanowilam ze jutro jade z mezem do mojego gina, dziecko zostawimy z kims.... moze on cos zadziala

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
agatko, podejrzewam że to hemoroidy, a boli? spróbuj procto hemolan albo inne cudo na hemoroidy,smaruj, powinno się troszkę cofnąć. za młoda jesteś na inne dolegliwości masz kontrolę po porodzie u ginka? to wtedy mu pokaż, myślę że spokojnie możesz najpierw leczyć się na własną rękę
dzieki!
wizyta konrolna za 6 tyg, ale pojde jutro
nie rozpisuje sie bo kapie malego
dziekiii wielkie)
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora