Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-06, 20:27   #4773
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Odpaliłam małą Kuniowi, 2 rundy i odlot
Także mogę ponadrabiać

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
To tak łatwo mowic, ale na hama tez sie nie da, bo ona wypluwa, albo ma odruch wymiotny wiec co mam zrobić, wlac i zamknąć paszcze?
tak i powiedz do niej wtedy:
zamknij paszcze, bo Ci naszcze!

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
kochana-marchewka to pikuś moja babcia wczoraj jedząc obiad wypaliła, ze przeciez mogłabym dać już Igusiowi pomidorówki..... także jak widzisz, nie tylko Ty dostajesz złote rady

no schudłam schudłam ale wałeczki jeszcze są. muszę się w końcu jutro zważyć. włażę juz we wszystko sprzed ciąży...ale tu i tam jeszcze trochę za dużo... to ciało jakies takie rozlazłe...
nie no niech mnie gąska kopnie!

Te foto moje to na wciągniętym brzuchu było
Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
moj tata chcial ostatnio Lence dac loda ' tak tylko polizac łyzeczke"
no weź, bo wyjdzie, żem jam wyrodnia matczyna jak byłam u mojej koleżanki patologicznej to Kinga strasznie patrzała się na loda i otwierała buziaka, to ja jej delikatnie posmyrałam jęzorek i usteczka, a ta niby chciała zjeść i aż się trząchała kiedy znów jej dam nie połknęła nic, bo wylatywało z niej i jeszcze na koniec ulała to co tam zostało na jęzorku wtedy straszny upał był
Cytat:
Napisane przez Anabellita Pokaż wiadomość

Wiesz ja zauważyłam ,że im Asia starsza tym bardziej ją kofam
też ma słone paluszki lajkoniki jak się spoci?? mniamniuśne wtedy są
Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
i schabowego na drugie danie
pyry i mizeria

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
tak, tak- tak jak Agatek- widziałam jej zdjecie
toć piszę, że wciągłam zwisa