Wątek
:
Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-05-06, 21:38
#
975
czarnamadonna1982
Zakorzenienie
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Cytat:
Napisane przez
livdragon
Witamy
Też macie jeszcze takie zachcianki kulinarne - ja bym teraz wiele dała za fasolkę po bretońsku
W poprzedniej ciąży mogłam się żywić enchilladą z greenway'a i cytrusami
ja mma ciagle i na dodatek bywa ze sama nie wiem czego chce bo po minucie zmieniam zdanie ..masakra jakas wchodze z tz do lokalu nad jeziorkiem chce cos mi zamowic a ja 15 minut zastanawiania sie i co chwile zmieniam zdanie po czym na koncu jak juz jem stwierdzam ze mi nie smakuje i wlasciwie to zjadlabym zupelnie co innego +minka jaka to jestem skrzywdzona..samej miw styd ja nie wiem co sie ze mna dzieje
potrafie miec nagle ochote na np kielbase żywiecka tak jak dzisiaj
))wlasnie ją jem
pisaliscie o zachowaniu tżow no moj tez mnie denerwuje wczoraj to prawie wyszlam z siebie, czasem ma tez takie pomysly ze jakby zapomnial ze nie ejstem sama tak do konca, a ja musze wiecznie o tym pamietac..nie moge narzekac bo widze ze sie stara itd ale pewnych rzeczy chyba po prostu nie zrozumie
ja ie ciesze ze moge sie wam wygadac
chociaz ostatnio jest postep-co dzien wieczorem trzyma dlugo reke na brzuchu lub rano i gada do malucha ..wczesniej tego nei robil dalam mu tydzien temu do poczytania ksiazke o ciazy i widze ze jest jakas poprawa.no ale tak czy siak ja mam humory i sama jestem w szoku bo nei wiedzialam ze az takie mozna miec..a jest totalna jazda
mam nadzieje ze to nei trwa cala ciaze bo oszaleje
czarnamadonna1982
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do czarnamadonna1982
Znajdź więcej postów czarnamadonna1982