Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-06, 21:38   #975
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

Cytat:
Napisane przez livdragon Pokaż wiadomość
Witamy

Też macie jeszcze takie zachcianki kulinarne - ja bym teraz wiele dała za fasolkę po bretońsku W poprzedniej ciąży mogłam się żywić enchilladą z greenway'a i cytrusami
ja mma ciagle i na dodatek bywa ze sama nie wiem czego chce bo po minucie zmieniam zdanie ..masakra jakas wchodze z tz do lokalu nad jeziorkiem chce cos mi zamowic a ja 15 minut zastanawiania sie i co chwile zmieniam zdanie po czym na koncu jak juz jem stwierdzam ze mi nie smakuje i wlasciwie to zjadlabym zupelnie co innego +minka jaka to jestem skrzywdzona..samej miw styd ja nie wiem co sie ze mna dzieje
potrafie miec nagle ochote na np kielbase żywiecka tak jak dzisiaj ))wlasnie ją jem
pisaliscie o zachowaniu tżow no moj tez mnie denerwuje wczoraj to prawie wyszlam z siebie, czasem ma tez takie pomysly ze jakby zapomnial ze nie ejstem sama tak do konca, a ja musze wiecznie o tym pamietac..nie moge narzekac bo widze ze sie stara itd ale pewnych rzeczy chyba po prostu nie zrozumie ja ie ciesze ze moge sie wam wygadac chociaz ostatnio jest postep-co dzien wieczorem trzyma dlugo reke na brzuchu lub rano i gada do malucha ..wczesniej tego nei robil dalam mu tydzien temu do poczytania ksiazke o ciazy i widze ze jest jakas poprawa.no ale tak czy siak ja mam humory i sama jestem w szoku bo nei wiedzialam ze az takie mozna miec..a jest totalna jazda mam nadzieje ze to nei trwa cala ciaze bo oszaleje
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora