Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-06, 23:02   #4114
xXRudaXx
Raczkowanie

Dot.: Stosuje prezerwatywy i NIE jestem w ciąży, czyli wątek antyschizowy

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Ja też się właśnie na 17 maja spodziewam okresu hehe. Ja jak przestałam brać tabletki to mi miesiączka z powrotem zaczęła się spóźniać. Przy hormonach była jak w zegarku a teraz to mam cykle co 34- 36 dni
Tylko pierwszy okres zaraz po odstawieniu tabletek dostałam tak jak powinien być a potem to już tak jak pisałam wyżej
ja przed tabletkami nie miałam zbytnich problemów z regularnością. No chyba, że jakieś stresujące sytuacje miałam to się spóźniał. Ale z tego co pamiętam to około 29-31 dni miałam. Pierwszy naturalny był po 29 więc mam cichą nadzieję, że kolejny też się pojawi tak jak powinien.
odebrałam w piątek przesyłkę z gumkami i testujemy z Tżtem dzisiaj miałam ubaw niesamowity gdy postanowił wypróbować taką w różowym opakowaniu a się okazało że jest truskawkowa chciałabym widzieć swoją minę gdy zobaczyłam mega czerwonego penisa Tżta!! może zapach i fajny ale kolor powalił mnie z nóg biedny chciał zmieniać gdy nie dałam rady powstrzymać sie od śmiechu