Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-07, 10:08   #3854
magdalennne
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
oczywiste że mocne
miłego chillu

Póki co rozdaliśmy ok 15 zaproszeń i wszyscy od razu potwierdzili przybycie. Jedynie 1 kuzyn TŻta zapowiedział że będzie sam stwierdził że będzie polował na jakieś singielki
Facetowi samemu na weselu znacznie łatwiej znaleźć towarzystwo do zabawy niż samotnej kobietce... O ile oczywiście jest chętny do zabawy, bo z facetami to różnie bywa i niekiedy nawet jak się ma osobę towarzysząca to nie ma się z kim bawić

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Relacja ze Ślubu i wesela, 2 maja 2012

Na koniec wklejam kilka fotek

Chciałam Wam dużo więcej rzeczy napisać, ale już się chyba za bardzo rozpisałam, najwyżej w kolejnych postach jak macie pytania to piszcie
Piękna relacja i piękna Para Młoda Gratuluję z całego serducha

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
a my wczoraj na ostatniej lekcji tanca ustalilismy ze tanczymy na 1 taniec tango argentino

do tej piosenki :

http://www.youtube.com/watch?v=Y7A5Ca4ZX8o
Piękna piosenka, musicie być świetni w tańcu A tak mnie zastanawia czy wygodnie będzie tańczyć ci tango w sukni ślubnej?

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
ja planuje prosić początek lipca a ślub koniec września i tez obawiam sie że będą mi mówić że tak wcześnie proszę.. ehm nie dogodzi wszystkim niestety
My już też zaczęliśmy rozdawanie i moja mama mówiła, że to za wcześnie. A potem się okazało, że ludzie się cieszyli, bo wiedzą na kiedy urlop zaklepywać. Zwłaszcza ci przyjezdni z daleka planowali wakacje w okolicach naszego ślubu, żeby móc być (mam tu na myśli osoby mieszkające za granicą).
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora