Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie listopad-grudzien 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-07, 10:09   #1421
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
Laski to normalne ze moj ciagle wywija raczkami i nogami? W sensie rzadko trzyma jest spokojnie, ciagle macha nimi
jak najbardziej normalne mój czasemm tak boksuje, że boje się czy rzeczy obok nie ucierpiały

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Patrzcie, ja niczym nie smarowalam i chlopcom sie pyszczki opalily- tzn smoki maja mordki jak miski panda
no popatrz Ty się
Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
Masz absolutną rację

Wiecie co Mamusie, tryskam humorem od piątku.. Jakoś z tż się dogadujemy bardzo dobrze i taki magnesik mamy do siebie i pocałunki inaczej smakują hehehe wiosna w sercu Zauważyłam, że w związkach zawsze jest fajnie, potem średnio, potem super, jakiś kryzys, jest fajnie, średnio, super... I teraz mamy okres "super" - trza korzystać
Chyba tak zawsze jest U nas akurat była faza- średnio, ale akrat Tz wczoraj wyjechał na tydzień. A po przyjeździe zawsze się poprawia Te remont troche wymęczył nas

Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
nie zauważyłam a dzisiaj moja pani kończy pół roczku
czas na i coś mocniejszego
sto lat!!! : roza:

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Domi, doskonale wiem co przeszłaś Michał w zeszłym tyg fiknął mi z przewijaka i wpadł do kosza na brudne ciuchy

W czoraj byliśmy u mojej mamy na obiedzie i zrobiła Michałkowi ser biały. Tak mu smakował, że mimo, że był po obiedzie musiał go zjeść

W Środę byłam w Solarium na 8 min, żeby łydki opalić. Tak się zjarałam, że do Soboty chodziłam różowiutka ale dziś już jest ok
Teraz jak pójdę to max 5 min ;p
.
ach te Michałki wiercipiętki

Cytat:
Napisane przez owieczka86 Pokaż wiadomość
domi7ks,zmyslkobiety tak piszecie o tym ząbkowaniu i płaczu maluszków że aż się boję...

dziewczyny ile z Was karmi jeszcze piersią??? jak długo planujecie karmić???
Ja mojego cześto kłade na brzuszek i rozkładam zabawki w okól Co do ząbkowania, to może przejdzie u Was bezboleśnie- u mojej córci żadnych oznak ząbkowania nie było
Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
dzis odwazylam sie wejsc na wage... ostatnio jak weszlam to bylo 65,5 a potem mi sie zdawalo ze tylko kg mi ida w gore, Tz wkurzony ze swiruje ale na szczescie dzis juz 64,2 ale do tych 60to chyba nigdy nie dojde.
Wysoka jesteś to co Ci te pare kg w tę czy w tę przeszkdza jak i tak jesteś szczupła
Cytat:
Napisane przez pokszyfka Pokaż wiadomość
tak długo aż moja pani nie nauczy się pić z butli, a cos widzę, że nie prędko to nastapino chyba że coś sie przytrafi odpukać

czasem na weekendzie podpijam parę łyczków tżpwskiego piwka,( w tamtą sb wypiłam całe - na raty, ale całe ) czasem wypiję lampkę wina...
zmysł za 5 miesięcy

Ja par razy piłam Lecha bezalkoholowego, ale i tak się bałam i mam wyrzuty sumienia...

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora