2012-05-07, 12:20
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Napisane przez _agata
begie13, a nie mogłaś tego moczu oddać do badania w Diagnostyce? Kilka złotych to kosztuje, a miałabyś problem z głowy 
|
kurde no mogłam.... ale czy miałabym wyniki na jutro rano, żeby je odebrać i potem na wizytę zanieść?
Cytat:
Napisane przez niunia32
no dokładnie.
a w jakiej przychodni byłaś? jechałaś na Z, czy koło siebie gdzieś??
|
byłam na Z
Cytat:
Napisane przez rinco
Dziewczyny jak to jest, czy przy przyjęciu do szpitala, jak się zaczyna poród, robią USG? Bo skąd będą wiedzieć czy dziecko jest dobrze ułożone? Ja nie mam żadnego badania USG od gina, tzn. robi mi za każdym razem, ale nigdy nie dostałam na to żadnego papieru. 
|
ja też właśnie nigdy nie dostaję żadnego wydruku z usg i zastanawiam się czy zrobią mi usg przed samym porodem bo skąd niby będą wiedzieć ile ważny dziecko czy jak jest ułożone... może jutro gin mi zrobi usg...
Cytat:
Napisane przez aga_bre
Dziewczyny znalazłam super film na yt. Wpiszcze sobie prosze w przeglądarkę yt porodowy biznes. To jest co prawda o USA, ale aż mi się odechciało tych wszystkich znieczuleń i innych rzeczy maskara.
|
ooo obejrzę sobie 
Cytat:
Napisane przez stokroteczka777
begie13 plan porodu z 1strony, to jest gotowy formularz do wypełnienia. Z tym że jak go skopiowałam do drukowania, to kolumny zamieniły się w tekst ciągły, ale to sobie pozmieniałam. Zaznaczałam na kompie i wydrukowałam potem.
http://www.rodzicpoludzku.pl/Plan-Po...an-Porodu.html
|
acha czyli wystarczy od razu z tej strony wydrukować i wpisać obok tych odnośników "tak" lub "nie", dzięki
ależ mi się chce spaaać
|
|
|