2012-05-07, 18:40
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Oczekiwanie na publikacje i cenzure posta :)
Hej hej admini i moderatorzy!
Pewnie będę nudna jak flaki z olejem ze swoim 'wiem że jestem nowa i moje posty są moderowane i dlatego się nie wyświetlają', ale... Jestem już jakiś czas zarejestrowana naWizażu, a jakoś od Nowego Roku chciałam się w końcu zacząć udzielać na forum, pierwszy post zamieszczony na wątku allegrowym po chyba 3 dniach w końcu został przepuszczony, ale kolejny post w tym samym wątku (mimo żadnych linków, reklam, słów-kluczy i innych takich, jako grzeczna dziewczynka regulamin przeczytałam) już nie, i czekam na jego publikację od początku lutego. Ale nie był to jakiś mega ważny post więc machnęłam ręką. (Choć mimo wszystko szkoda, bo zniechęcił na 3 miesiące do prób udzielania się.) Chciałabym się dołączyć do modowego, ale czekam już chyba 24 godziny, i nic. Co ciekawe dwa moje pierwsze posty, opublikowany i nie opublikowany, mają kłódki, a wczorajszy również jeszcze nie opublikowany takiej kłódki nie ma. Mógłby mi ktoś przybliżyć skąd ten fenomen? Po prostu nie widzę nigdzie w regulaminie ani FAQ odpowiedzi wyjaśniającej taki stan rzeczy, i nie wiem, czy dwa pierwsze posty były moderowane, a trzeci mimo że mam go w statsach a nie ma go na forum zaginął gdzieś w eterze czy co...? 
I jako że widzę że również wiele osób o to pyta/ło, może warto by zamieścić w regulaminie czytelny zapis o tym, po jakim czasie posty nowych osób przestają być moderowane i ile taka moderacja może trwać, no wiecie, tak żeby ten regulamin był trochę bardziej user friendly i nie powodował frustracji, że nie zawiera tak podstawowych informacji dla każdego nowego użytkownika? 
Chyba chwilowo tyle ode mnie
|
|
|