Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-07, 22:12   #4784
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: W końcu wiosna wyczekana - cieszy się każdy bobas i jego mama. Mamusie VII - VI

nie da się zareklamować bo to znajomy robił, części z innego kompa dał, bo chyba karta graficzna zintegrowana więc całą płytę główną przełożył

no trudno
mamy nowy laptop, Toschiba, na raty, ale gwarancja jest i pochodzi jak HP ze 4 lata

Lena jeździ już w foteliku po Filipie, coneco zenith, jestem zadowolona z niego, służy nam już ze 2 lata, tylko wiadomo montaż nie jest najłatwiejszy
młody ma fotelik Graco i w nim zapina się dziecko normalnie pasami od auta, rewelacja, moment przeklada się fotelik z auta do auta, zapina dziecko i już
a te foteliki ze swoimi pasami jednak ciężej zamocować, ja jakoś cierpliwości nie mam
Lena nie waży jeszcze 9 kg, ale musi już w większym foteliku śmigać bo maxi cosi sprzedał się z wózkiem

ludzie byli zadowoleni z wózka, komentarz dostałam, cieszę się, a łezka mi się w oku zakręciła jak wkładali buzza do bagażnika... taka głupia jestem, że do wózka się przywiązałam ehhh

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

Edytowane przez zanka205
Czas edycji: 2012-05-07 o 22:16
zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora