Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-07, 21:13   #4914
magda1804
Rozeznanie

Dot.: Rozpakowana każda mamusia czule tuli już swojego dzidziusia.Mamusie I-II 2012.

Cytat:
Napisane przez mala_stopka Pokaż wiadomość
Natalia no warto iść skontrolować...
ja też się zastanawiam, czy nie wybrać się do poradni, bo Majka umiała już przewracać sie na oba boczki i przekręcać z brzucha na plecki tez w dwie strony i robiła to celowo a nie z przypadku, ale od jakiegoś tygodnia tego nie robi i nie wiem co o tym myśleć... ćwiczę z nią i pokazuje, a ona jakby zapomniała jak to się robi
troche martwi mnie to...
choć zaczęła podnosić pupkę i podpierać sie na przedramionach jak do raczkowania
ja tak się zastanawiam kiedy ona ruszy, bo jak Iga biega wokół niej to widać, ze Maja też już by tak chciała... he he a Iga tez szybko ruszyła bo jak miała 9 miesęcy to juz zupełnia sama chodziła, a na swoje 1 urodziny biegała jak szalona
Mala_stopko nasze dzieci z tego samego dnia sa i moja tez pupe podnosi

Cytat:
Napisane przez Dark lady Pokaż wiadomość
Do dziewczyn które walczą z ciemieniuchą. Ostatnio zauważyłam w sklepie maść na ciemieniuchę firmy AA. Jako że byłam już zmęczona tym smarowaniem oliwką i wyczeswywaniem, co wydawało się walką z wiatrakami bo ciemienucha była coraz większa to zakupiłam to cudo. Do tej pory główkę posmarowaliśmy 2 razy i jak na razie maść czy tam krem działają cuda! Po tych dwóch smarowaniach ciemieniucha sczesywała się bez problemu i wielkimi ilościami, w tej chwili już prawie nie ma śladu, a mam jeszcze całą wielką tubkę. Mam nadzieję że wkrótce problem z ciemienuchem odejdzie w zapomnienie.
DarkLady u mojej ciemieniucha zaczela sie pojawiac, jak smarowalam wasnie jej główke oliwka od długiego czasu nie smaruje i nie ma kapie tylko w emolium albo w oillatum i jedynie uzywam kremu oillatum na twarz. nie uzywam zadnych kosmetykow dla malej. Jesli pojawia sie jakas podejrzana skorka- czasem na uszku to smaruje kremem oillatum i na drugi dzien nic nie ma

dziewczyny na ciemieniuche polecam posmarowac maluchowi główkę kremem emolium lub oillatum!!! pozniej nie czesac wloskow tylko czekac az sie wchlonie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
szczypiorem bylam na chwile przed ciaza, bo tak to zawsze troche pulpecik wychodzil
Ale na studiach wzielam sie za siebie i bylo ok. Tylko bebzol zawsze milam duzy South Beach dawala rade
no jasne

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
A moze 6: "Tutaj pampers, a tam tetra - roboty przy bobasach mamy od metra" ?

ale jak 6 do , to glosuje na jedynke
mi sie podoba tytuł Pearl

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora