Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-08, 07:20   #4520
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

hej, ja tak na szybko

sandej - baaaardzo Ci dziekuje za tego posta zapisałam sobie co napisałaś i od dzisiaj zaczynam ćwiczenia siłowe. ciężarki mam 1,5kg, ale wydaje mi się, że podczas wchodzenia na krzesełko,mojego słabe nogi to odczują
nie wiem jeszcze ile mam robić powtórzeń na nogę? aż poczuję,że mięśnie zaczynają mnie palić?

karola - jeden kawałek pizzy to nic strasznego

MP - doskonale Cię rozumiem. Ja bym chyba nigdy nie przeniosła się na wioskę. Lepiej się czuję gdzieś, gdzie są ludzie, miejsca gdzie można wyjść itp.
jak czasami jeżdżę do tża siostry, to zastanawiam się jak może mieszkać w miejscu gdzie są tylko dwa sklepy,a na większe zakupy i po jakiś ciuch musi jechać 20km? nie mam pojęcia.
mam nadzieje,że kiedyś uda Ci się stamtąd wyrwać i że będziesz z tego powodu bardzo szczęśliwa
co ten Twój Tż wymyślił z tym sexem?

moniaaaa - pracy chciałabym zacząć szukać jak Oli by miała roczek, może 1,5... wcześniej jednak się to nie uda. a przy okazji możesz mi polecić jakąś maść która szybko goi rany po nakłuwaniu naskórka i wyciskaniu zaskórnika? bo chodzę z jednym takim uparciuchem na twarzy do kosmetyczki, bo niestety sama sobie takiego zabiegu nie zrobię. kosmetyczka mi to delikatnie nakłuwa i wyciska. jeszcze trochę i całkiem zniknie, yeah!

MP - pierwsza sukienka!!

Ja chyba też muszę zacząć szukać sukienki na ślub

poza tym wczoraj grzecznie,
śniadanko south beach - omlet z 3 jajek
II śniadanie - 1 delicja.
obiad: gotowane roladki z kurczaka.
podwieczorek -liść sałaty zawinięty z szynką i serem żółtym + wieśniak.
kolacja: jajecznica + czerwona herbata.

ćwiczenia - 55 min Fire class.

na dzisiaj jak na razie wieśniak i orzechy, co dalej jeszcze nie wiem
z ćwiczeń na pewno fire 30 + 30 tone class.

do tego muszę się pochwalić,że zaczęłam 5 tydzień turbo fire

Edytowane przez agnesuk
Czas edycji: 2012-05-08 o 07:22
agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując