2007-01-06, 13:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Alienku to u mnie w moim otoczeniu jest tak, że osobie otyłej nie mówią w oczy nic przykrego, owszem może za plecami tak, ale nie w oczy, natomiast chudzinkom mówią otwarcie co myślą . Też mi przykro, bo staram się jeść dużo i chciałabym troszkę przytyć, ale mi nie wychodzi (mimo że mam dwie ciąże za sobą ), nie będę każdemu kto coś dogaduje tłumaczyła, że jem dużo, że chcę choć 5 kg przytyć, że taką mam przemianę materii . Kurczę, że się nie da wymieniać kilogramami między sobą no nie??? ale byśmy chodziły wszystkie idealne 
Alienku a z tą gruszką dobre
Kasiu ja też czekałam bardzo długo na paczkę z Gdyni, zamówiłam pościel 13 grudnia, a dostałam ją dopiero niedawno, taka ta nasz Poczta Polska , jeszcze jakby tego było mało to podnieśli ceny , poszłam ostatnio na pocztę wysłać dwie paczki, a babka mi mówi ze 18 zł pytam czemu tak dużo, a ona mówi, że teraz paczka priorytetowa kosztuje 8 zł , rozumiem podwyżkę np.50 gr. ale aż 1,50 ???? Powariowali, niedługo nie będzie się opłacało kupować przez internet
Podobno powstała jakaś nowa firma (nie pamiętam nazwy) która zajmuje się wysyłaniem paczek i jest o połowę tańsza niż usługi pocztowe, może otworzą u nas filię, jakiś oddział
|