Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-08, 09:56   #4311
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

A tak w ogóle to się dziaj dowiedziałam, że kumpel, do którego mamy jechać z zaproszeniem, zostanie tatą... Minus tego jest taki, że termin mają 7 sierpnia, więc jego obecność na weselu robi sie wątpliwa. Kurczaczki, nie wyobrażam sobie, że go nie będzie. To on nas wyswatał

Twoja teściówka rozłożyła mnie na łopatki Może powinna stworzyć jakiśklub z jajeczną sąsiadką
hehe, moja teściowa jest okej, ale ma staroświeckie poglądy a jajeczna.. no cóż, dawno nie dawała mi się we znaki wczoraj widziałam ją na rynku jak sprzedawała jajca
Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny Wpadlam sie tylko przywitac i prosic o kciuki za godzine mam egzamin
trzymamy!!!!

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
mój ulubiony ślubny look - duużo wszystkiego

A co do butów.. moja teściowa by się chyba przewróciła, jakbym wyskoczyła w kolorowych ale pewnie by się nie odezwała przy mnie.
mój też dużo wszystkiego i wielka beza

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

dobrze że zapytała a nie wcisnęła Ci w rękę stówę i nie powiedziała: masz dziecko kup sobie ślubne buty jak nie masz i musisz iść w bordowych

u mnie dzisiaj kolejny raz koszmar. nie wiem skąd mi się to bierze ale każdy taki sen sprowadza się do jednego -> nikt mi nie zrobił mejkapa i fryzury. Czuję że wyśni mi się i na ślubie będę wyglądać jak idiotka
hahahha dobre co do koszmarów, im bliżej, tym będzie ich więcej. Są strasznie męczące

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Moja mama też krytykowała mój pomysł z kolorowymi butami do momentu, kiedy poszła ze mną szukać białych. Nie podobały jej się równie mocno jak mi i powiedziała "już lepsze te kolorowe" Ale w efekcie będę zamawiać białe taneczne.

A z rękawiczkami miałam identyczną sytuację!!! Byliśmy z zaproszeniem u kuzynki mojego TŻta, którą widziałam dosłownie 3 raz w życiu. Jest bardzo fajna, ale mieszkają daleko i dlatego rzadko się widują. I ona do mnie: "mam jeszcze swoje rękawiczki, pomyślałam, że może dam ci je na ślub". Normalnie mnie zatkało, a głupio było mi powiedzieć, że mi się to w ogóle nie podoba. Uratowało mnie to, że miała je w kolorze ecri, a ja mam białą suknię.
hehe niezła sytuacja z tymi rękawiczkami, mi też nie podobają się w ogóle panie w salonie usilnie mi je wciskały.

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Zastanawiam sie czy taka by pasowala do mnie, do sukni... Jak myslicie? Bo jest bardzo fajna, wlosy sa jednoczesnie spiete i rozpuszczone Wygladaja bardzo naturalnie

Nie przepadam za fryzurami na bok, bo czuje sie w nich jakbym tylko z jednej strony wygladala dobrze ale ta mi sie wyjatkowo podoba
bardzo fajna fryzurka!

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość

Aaaaa i był mój wieczór panieński. Jak chcecie wrzucę relację
chcemy relację a co do dekoracji, u mnie jest tak samo
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Tez mam czerwone buty i każdy dziwnie patrzy. Teściowa nic nie mówi ale chyba jej sie ten pomysł nie podoba stwierdzam że i tak wszystkim sie nie dogodzi i tak zostane obgadana obojętnie co ubiorę
Niestety jeszcze jest takie przekonanie wśród starszych pokoleń, że im więcej tym lepiej, jak najwięcej koronek, cekinów, kwiatów

mojej babci sie treny nie podobają a ja chce mieć długi

Niedawno spotkałam sie z bratem TŻ i jego żoną, brali slub z 7 lat temu. Zaproponowała czy będe mieć cos pozyczonego, powiedziałam że tak, pożyczam podwiązke od koleżanki. Powiedziała że szkoda bo może mi pozyczyć swoje rękawiczki kiedyś rękawiczki były bardzo modne, kiedyś strasznie mi się podobały a teraz to za nic bym nie ubrała
oo też masz czerwone butki? Jakie? Możesz się pochwalić? Bo chyba mnie ominęło ja wlasnie przygotowuje moje zestawienie slubne, jak będzie gotowe, to Wam wrzucę suknia juz jest u mnie w domu, więc mogę się obfocić.
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
dziękuję

a jak mi jeszcze zrobisz te wlosy w blondzie to będę super wdzięczna:P bo ja jestem na etapie rozjaśniania:P

A jak nie to i tak dziękuję

I co sądzicie? Pasuje ten bukiet? Będzie gitara z nim?:P

---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 05:52 ----------

no dzi, spia wszystkie
pasuje, będzie gitara
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora