2012-05-08, 10:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słodkie, kochające, tęskniące ZNOwiczki - cz. 40
Cytat:
Napisane przez lucyohlucy
Wampir, soda bardzo dobrze pochłania zapachy. Posyp nią dywan, wetrzyj jakąś szczotką, pozostaw na min godzinę i odkurz. Powinno pomóc.
|
żwirek dla kota też świetnie pochłania zapachy a do tego rónież wilgoć
Cytat:
Napisane przez norka27
tyle ze ta emmaljunga ma obszerna gondole a ja bede miec dziecko zimowe - wiesz spiworek, kombinezon.. no i ma mase wyposazenia. A na Mutsego czytalam ze wszystkie baby narzekaja ze mini gondola no i oni nie daja nic z wyposazenia. Plusem jest ze ja nie musze dzwigac wozka bo mam swoj dom i moge go zostawic na ganku  jedynie wpakowac do auta i przemeczyc sie pierwszy okres kiedy dziecko lezec musi  Musty zwrotny i lekko go zapakowac do auta a emmaljunga komfotr dla dziecka i duzo miejsca na zakupy. Plus daja fotelik, spiworek zimowy, oslone deszczowa i inne dodatki. Mysle ze zdecydujemy sie na ten ciezki z powodu zimy wlasnie - pozniej np w marcu dokupie lekka, skladana spacerowke. A ciezki bedzie na dluzsze spacery w terenie. dla mnie 2 wozki to nie problem bo mam duza piwnice i miejsce pod tarasem. A niestety minimum do polowy marca bede musiala uzywac wozka glebokiego a Mutsy do wielkoludow nie nalezy.
|
No to odpowiedź już masz 
A dwa wózki to i u mnie będą, bo na spacery w "teren" Chicco się nie nadaje. Jest za lekki i za delikatny. Odkupię jakąś wielką krowę, z dobrą amortyzacją, na pompowanych kołach. Nie musi mieć gondoli, wystarczy taka specjalna wkładka imitująca gondolkę. Za chwilę zacznę spacerować nie tylko po okolicy ale i nad Wisłę, do lasu i w inne okoliczności natury 
Na szczęście używane są po 200-300 zł, czasem taniej.
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------
Obudziłam się dziś w nocy, patrzę na Ewelinkę a ona spała z taaaaaakim szerokim uśmiechem ->
|
|
|