2012-05-08, 10:46
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
Napisane przez omosia
baskaeta
my jeszcze musimy załatwić bus do przewożenia gości, zamówić winietki i tyle  aha jeszcze dzis zamówiłam album na podziekowanie dla rodziców z dedykacją, bedziemy jeszcze wklejac tam zdjecia z ich slubu z naszego dziecinstwa itd.
Mnie jeszcze czeka fryzura próbna, ale to dopiero dwa tygodnie przed ślubem.
|
ojej to już mało a w kosciele macie juz wszytsko załatwione?
Cytat:
Napisane przez Post_Blue
Kochane, muszę się z Wami podzielić cudowną wiadomością;DD Kupiliśmy właśnie meble do naszej sypialni  I już nie mogę się doczekać pierwszej nocy na nich;D
|

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek
Dziękuję za życzonka zdrowia i pochwały dla TŻa
Dziewczyny mam newsa dnia - w podróż poślubną jedziemy do Ustki  Z uwagi na moje dolegliwości i problemy nie będziemy ryzykować  Już nawet wiem, co tam będę jeść i jak o tym myślę to już się ślinię (nie wiem, czy to wynik diety czy mojej wyobraźni)
A co DDŚ - ja mam 82 i planowanie i część spraw muszę odłożyć trochę, bo praca magisterska czeka... 
|
ale super podróż 
Cytat:
Napisane przez Anulka_p
Dzień dobry
Nie nadrobiłam was niestety i raczej nie nadrobię  Nie wiem czy kciuki się pojawiły, mam nadzieję, że tak, bo jesteście kochane  , więc w ciemno za wszystkie dziękuje, Noga nadal boli, ale nie jest już bardzo spuchnięta (tylko wokół kostki). Nadal chodzę jak ostatnia sierota, ale chyba z dnia na dzień będzie coraz lepiej 
|

Cytat:
Napisane przez kilianna
no i prawidłowo
o widzisz, czasami rodzina pozytywnie zaskoczy. Są tacy, co powiedzą, że przyjdą, a nie przychodzą, albo odmawiają od razu, a są też tacy, co mimo że nie przyjdą, wyslą prezent. Milo z ich strony.
|
to prawda nigdy nic nie wiadomo
|
|
|