2012-05-08, 11:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
Napisane przez kilianna
Dziewczyny, jak wysoki obcas mają Wasze buty ślubne? Zastanawiam się, czy wytrzymam w swoich całe wesele (mam 10 cm). Generalnie chodzę na bardzo wysokich obcasach, ale co innego chodzić, a co innego tańcować całą noc.
|
Moje buty miały 10 cm, wytrzymałam w nich cały dzień - co uważam za sukces, gdyż na co dzień nie chodzę w takich obcasach oczywiście pod koniec wesela miałam już ciut spuchnięte nogi, ale robiłam tak, że w butach tańczyłam cały czas, a jak gdzieś musiałam iść itp. to zdejmowałam buty i sru na boso 
Cytat:
Napisane przez marylka80
Aaaa...zapomnialam wam napisac najwazniejsze co mi sie wczoraj przytrafiolo na przymiarce. Juz prawie mialam zdejmowac sukienke, ale cos mnie jeszcze oswiecilo zeby sobie w niej troche poskakac i "potanczyc" w sensie lapki w gore, zeby zprawdzic czy jest na pepwno dobrze dopasowana...i co???? Wyskoczyl mi cycek!!! Ktorego nie mam tak na dobra sprawe  No i musza ja teraz troche podniejsc w pasie tak zeby wyzej lezala, w sensie zwezyc w jednym miejscu zeby sie podniosla troche ...no i mam nadzieje ze bedzie ok, a jak nie to beda jaja!!! Za dwa tygodnie ma byc gotowa. Takze dziewczyny uwaga, dobrze sie pogimnastykujcie w sukienkach przed odbiorem, zebyscie pozniej w trakcie tanca nie czuly dyskomfortu.
|
Wow! 
Dobrze, że Cię oświeciło 
Cytat:
Napisane przez nena1984
|
Wow! 
Wrześniówki macie "konkurencję" 
Cytat:
Napisane przez Jamee
Napisałam 2 strony mgr i skończyła mi się wena 
|
Dobre i 2 str 
Cytat:
Napisane przez fablous
Dzisiaj jedziemy na grilla. Czwartego już w ten długi weekend  . Jak cały kwiecień chodziło za mną jedzonko z grilla tak teraz już mam dosyć. A co najlepsze, jutro chyba jedziemy na kolejnego 
|
Nie ma to jak grill mniam! 
Cytat:
Napisane przez Jamee
Dzień dobry
Wczoraj zmarł wujek T.
nie ma sił Was nadrobić, przepraszam
z weselszych rzeczy: ściany naszego pięterka powoli pną się do góry...
|
Współczuję 
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula
|

|
|
|