2012-05-08, 12:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę! 10kg i więcej cz. III
Ale macie dyskusje o tym hula Na boczki niezły też jest twister, generalnie wszelkie skręty tułowia, skrętoskłony itd, najlepiej z obciążeniem Brzuszki skośne też dobre 
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------
Cytat:
Napisane przez vanes
Z chęcią dołączę
mam nadzieję że tym razem się uda i w wolnej chwili podzielę się samymi pozytywnymi wiadomościami (upadków nie przewiduję)
Mam 21 lat w zeszłym roku w maju urodziłam prześliczną córeczkę Marikę która zrujnowała moje ciało.
Z wagi 52kg przed zajściem w ciążę aż do dnia porodu prawie 100kg i tydzień po porodzie 80kg w ciągu tego roku straciłam 22 kg. chciałabym jeszcze 8... żeby dojść do 50kg.
czytałąm gdzieś że picie 3litrów wody daje lepsze efekty niż picie 2 litrów jest to różnica nawet 2 kg w ciągu miesiąca...
A więc życzę wszystkim powodzenia i napiszę wieczorkiem jak minął mój pierwszy dzień odchudzania 
|
No proszę, umknął mi wpis nowej forumowiczki Witam oczywiście Gratulacje córy i już dużego spadku wagi Ale chyba strasznie dużo przybrałaś w ciąży?? Jak zareagowała na to skóra, nie brakuje jej jędrności? Mówisz, że chcesz schudnąć jeszcze 8kg, to już niedaleko do sukcesu Myślę, że warto zacząć ćwiczyć, chociażby umiarkowanie, przyspieszy to tempo chudnięcia a i ciało nabierze ładniejszych kształtów 
Co do wypijanych ilości wody to wszystko zależy od trybu życia między innymi, jeśli sporo się ruszasz to 3l będą ok, ale chyba więcej to już niezdrowo
|
|
|