Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ślubujące w 2012:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-08, 11:12   #3359
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Zdjęcia wstawię popołudniu, bo teraz jestem w pracy. No właśnie mnie też martwi strona finansowa ponownego drukowania wszystkich zaproszeń I chyba nie zostanie nam nic innego jak jakimś cienkopisem spróbować dopisać ten ogonek. Zamówiliśmy klika zaproszeń "czystych" gybyśmy mieli kogoś dopraszać, i chyba na nich będziemy ćwiczyc to dopisywanie...
Zadzwoniłam do TŻ żeby mu powiedzieć, a on do mnie, zupełnie luźno i bez nerwów, dooobra to będziemy udawać, że sami nie zauważyliśmy no rozśmieszył mnie.... on do wszystkich spraw związanych ze ślubem tak podchodzi

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

No właśnie w tym problem, że jednocześnie przysłali mi dwa projekty różniące się miejscem gdzie został wstawiony wierszyk. Ja przeliterowałam go dosłownie na pierwszym projekcie, ale po dłuższym zastanowieniu, wybrałam drugą wersję, która była wklejona obok na tej samej stronie, więc nie pomyślałam, że tam może być inaczej napisane. Myślałam, że to na zasadzie "kopiuj - wklej" a jednak nie... i tam był błąd i w wierszyku i ten numer tak napisany
Według mnie i mojego Tż jest to Twój błąd że nie przeliterowałaś tego co wybrałaś ale sprzedawca popełnił tak rażące błędy (nr telefonu) że my byśmy starali się coś z tym zrobić. Może udałoby się Wam rozłożyć koszta po połowie?
A co do postawy Tża to wielkie dla niego. Masz wielki skarb przy sobie jeśli zawsze możesz tak na niego liczyć. Pamiętaj że my kobiety częściej robimy problem z drobnostki szczególnie jak chcemy żeby coś było perfekcyjne. Spróbujcie na tym pustym zaproszeniu poprawić tą literówkę bo jest spora szansa ze niepotrzebnie panikujesz
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora