Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spodnie Bershka
Wątek: Spodnie Bershka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-08, 12:46   #13
izis888
Zakorzenienie

Dot.: Spodnie Bershka

Cytat:
Napisane przez storczyk88 Pokaż wiadomość
Te ostatnie sama mam i są świetne. Jakościowo całkiem spoko. Mam bardzo dużo spodni tej firmy ponieważ cena nie zabija i jakość jest przyzwoita.
A rozmiarowo rożnie...ja nosze tam spodnie od rozm xs do M . Zależy również od materiału np. czy jest rozciągliwy. Kupując przez internet zwracaj uwagę na skład np. czy ma dużo elastanu wtedy można wziąć mniejsze jeśli mało to lepiej większe lub czy ma więcej bawełny czy polyestru , więcej bawełny oznacza ze będą prawdopodobnie bardziej przyjemniejsze do ciała. Wybierając jeansy wole żeby miały skład 98% bawełny i 2% elastanu, dla mnie są najprzyjemniejsze w użytkowaniu.

też miałam te ostatnie(są one bardzo elastyczne), ale musiałam je sprzedać, bo chociaż w sklepie się wręcz ledwo wcisnęłam w rozmiar 36 i były bardzo przylegające, to po dłuższym chodzeniu w nich tego samego dnia robiły się tak za duże w pasie,biodrach i pupie, że dosłownie wisiały i spadały(można dać pasek, ale niestety brzydko wisiały na pupie)) :/ wyglądało to generalnie nieciekawie...co do jakości to też nie do końca jestem przekonana, bo po 2-óch praniach już się trochę jakby sprały, a prałam ich w delikatnym płynie. Jedynie fason bardzo fajny i cienki jeans mega przylegający na łydkach i udach, no i w sumie byłyby wygodne gdyby tak się nie rozciągały
Jeszcze dodam, że chciałam sprzedać kuzynce spodnie, to ona mimo ze nie ma jakichś grubych łydek nie wcisnęła nogi niestety, dlatego wychodzi na to że dość wąskie są w łydce

kosmetyki

Edytowane przez izis888
Czas edycji: 2012-05-08 o 12:52
izis888 jest offline Zgłoś do moderatora