Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-08, 11:46   #3904
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Gucia,
3 dziecie??? Nie no odwazny ten twoj TZ, chyba teraz bedzie sie staral i celowal w syna co Gratuluje meza w i ogole calej rodzinki.
no odwazny... zreszta on ma tez 2 siostry...
a meza faktycznie mam super i rodzinke tez

no ijak moaz bedzie celowac, to najlepiej niech celuje w blizniaki

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
E_vel, ja planuje w tym roku zakup łóżeczka w tym stylu

http://allegro.pl/lozka-lozko-dla-dz...298093109.html

sorry dziewczyny, więcej nie napiszę - powrót do pracy po tylu dniach wolnych był dość brutalny
fajne to lozeczko

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Kurka, Gucia, trójka dzieciaczków - odważnie. Dla mnie na obecną chwilę myślenie o dwójce to jakaś abstrakcja
wiesz, ja jeszcze na poczatku 2008 myslalam, ze zadnych dzieci przed 30tka ... a od polowy 2008 (mialam 24 lata) zaczelismy sie starac, a zaciazylam dopiero w lutym 2009... ale juz od poczatku staran wiedzialam, ze jesli bedzie dziecko to na pewno nie jedno

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Gdzie te czasy rodzin wielodzietnych: moja babcia miala 11 rodzenstwa .
ja w sumie nie mialabym nic przeciwko temu, zeby miec sporsza gromadke dzieci... ale trzeba jednak rodzine utrzymac, zagwarantowac edukacje itd

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Pisałyście o książkach i o Paulo Coelho, nie będę oryginalna, ale uwielbiam 11 minut i Alchemika Teraz czytam głównie kryminały/thrillery głównie medyczne. Ale bardzo polubiłam szwedzkich pisarzy odkąd przeczytałam Larsona

Gucia6, ja też kocham Poznań! To moje miasto
ja musze sie w koncu zabrac za Larsona... gdzies lezy w biblioteczce, ale przed tym mam jeszcze w kolejce pare innych ksiazek

a w Poznaniu moznaby sie spotkac, jak bede w odwiedziny u rodzicow

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Gucia6 zapomniałam, Rita jest śliczna! No i trójka maluchów to już wyzwanie... zdecydowanie!