2012-05-08, 11:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Cytat:
Napisane przez Nikita...
Gucia,
3 dziecie??? Nie no odwazny ten twoj TZ, chyba teraz bedzie sie staral i celowal w syna co  Gratuluje meza w i ogole calej rodzinki.
|
no odwazny... zreszta on ma tez 2 siostry...
a meza faktycznie mam super i rodzinke tez 
no ijak moaz bedzie celowac, to najlepiej niech celuje w blizniaki 
Cytat:
Napisane przez Natala84
|
fajne to lozeczko 
Cytat:
Napisane przez ButterBear
Kurka, Gucia, trójka dzieciaczków - odważnie. Dla mnie na obecną chwilę myślenie o dwójce to jakaś abstrakcja 
|
wiesz, ja jeszcze na poczatku 2008 myslalam, ze zadnych dzieci przed 30tka ... a od polowy 2008 (mialam 24 lata) zaczelismy sie starac, a zaciazylam dopiero w lutym 2009... ale juz od poczatku staran wiedzialam, ze jesli bedzie dziecko to na pewno nie jedno
Cytat:
Napisane przez Nikita...
Gdzie te czasy rodzin wielodzietnych: moja babcia miala 11 rodzenstwa  .
|
ja w sumie nie mialabym nic przeciwko temu, zeby miec sporsza gromadke dzieci... ale trzeba jednak rodzine utrzymac, zagwarantowac edukacje itd
Cytat:
Napisane przez agnusek22
Pisałyście o książkach i o Paulo Coelho, nie będę oryginalna, ale uwielbiam 11 minut i Alchemika  Teraz czytam głównie kryminały/thrillery głównie medyczne. Ale bardzo polubiłam szwedzkich pisarzy odkąd przeczytałam Larsona
Gucia6, ja też kocham Poznań! To moje miasto 
|
ja musze sie w koncu zabrac za Larsona... gdzies lezy w biblioteczce, ale przed tym mam jeszcze w kolejce pare innych ksiazek 
a w Poznaniu moznaby sie spotkac, jak bede w odwiedziny u rodzicow 
Cytat:
Napisane przez Gucia0987
Gucia6 zapomniałam, Rita jest śliczna! No i trójka maluchów to już wyzwanie... zdecydowanie! 
|
|