2012-05-08, 12:01
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Usuwanie zęba u chirurga stomatologa
Cytat:
Napisane przez wiciox
Otóż rośnie mi 8, która pcha 7 na 6, a 6 to już resztki, które bardzo bolą, kiedy tak ten ząb mądrości mi na nie naciska tą 7.
Owa szóstka to jedna wielka dziura, została tak jakby taka czarno-brązowa zepsuta otoczka, która coraz bardziej się rozpycha w dziąśle, bo 8 pcha  Wygląda to mniej więcej tak, jak na obrazku:
http://iv.pl/images/26527898194146250751.jpg
I tą 6 chcę usunąć, potem dopiero 8. Ile to może kosztować, i czy można to robić w znieczuleniu ogólnym (tj. narkoza)? Bo bardzo boję się igieł, i zastrzyków.
|
To ile zabieg kosztuje zależy od tego ile sobie stomatolog liczy 
Robią zabiegi w znieczuleniu ogólnym, ale i tak twierdzę że to się nie opłaca bo prawdziwa gehenna nadchodzi wtedy jak już zęba nie ma, znieczulenie schodzi, opuchlizna się pojawia i rozpoczyna proces gojenia wtedy ketonal w ruch. Sama miałam ostatnio chirurgicznie usuwany ząb, razem z rozcinaniem dziąsła bo tak ładnie się ułożył. Nic nie czułam po znieczuleniu - przy którym ta straszna igła się pojawia której się boisz tu masz trochę rację bo ohydne jest uczucie wbijania igły w jamie ustnej - ale da się przeżyć. Znajdź sobie dobrego stomatologa, a nie jakiegoś rzeźnika który Ci pół szczęki rozorze
And stop fucking with my mind
I know it's time to leave these places far behind
|
|
|