Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Farby FRYZJERSKIE w domu, czyli w poszukiwaniu wymarzonego koloru :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-08, 13:23   #1295
viki1988
Zakorzenienie

Dot.: Farby FRYZJERSKIE w domu, czyli w poszukiwaniu wymarzonego koloru :)

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czy używałyście same farby L'Oreal dia Light Richesse? Jest tam między innymi gama kolorów i nazwie "milkshake" - myślicie, że to nie jest normalna farba tylko coś innego? Chcę poprawić kolor rozjaśnionych włosów, ale nie uzyskać przy tym zielonego albo siwego, tylko ładny kolor zimnego bardzo jasnego blondu...
Chyba musisz w necie poszukać info, bo ta gama chyba nie została wprowadzona na Polski rynek jeszcze, choć obstawiałabym że sobie porostu tak tą game nazwali i to zwykła farba tonująca
Cytat:
Napisane przez selena004 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chciałabym zafarbować moje brązowe włosy (poziom 4/5) na jasny miedziany blond Chantala, odcien 9.4. Gdy dodam utleniacz 12% to nie wyjdzie mi kolor wgl, czy będzie po prostu trochę ciemniejszy?
A masz naturalne brązowe czy farbowanie?
Przy naturalnych wyjdzie Ci prawdopodobnie tak jak napisałaś (wyjdzie Ci normalnie albo ciemniejszy), natomiast na farbowanych nie wiadomo - niektórym normalnie rozjaśnia a niektórym prawie nic nie wychodzi
Cytat:
Napisane przez Unex Pokaż wiadomość
No wlaśnie czerń, jak powinnam z niej zejść >? Boję się ściagania koloru
No niestety nie pomogę, nigdy nie miałam czarnych włosów poszukaj informacji o kąpieli rozjaśniające i ściągaczach koloru bez rozjaśniacza (np.Chantal Pro Salon)