Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-08, 15:01   #4429
anulka4771
Wtajemniczenie

Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII

Cytat:
Napisane przez GaTTa Pokaż wiadomość
Onething, Loksa
Gratuluje udanych wizyt

Anulka4771 ja też dziś zaczynam 40 tc jak to zleciało
I zerkałam że przecież mam na ten sam dzień termin

Witam
Ja dziś poranek z bólem gardła i bolącą głowa, do tej pory nie za dobrze się czuję....

Wczoraj dzień ze skurczami, ale nie regularnymi raz co 20 min raz co 2 godziny myślałam że w nocy będą regularne i pojedziemy do szpitala, a tu noc cała przespana bez wstawania.. Więc to jeszcze nie to.... A szkoda
Ja nie czuję żadnych skurczy,nie moge się doczekać wizyty w czwartek,jestem bardzo ciekawa co mi gin powie.
Cytat:
Napisane przez 8ewus8 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj wstawiłam kolejne pranie, myślałam, ze już koniec, ale szwagierka dała mi kolejną porcję ubranek i nie było wyjścia.

W ogóle dzisiaj się trochę wystraszyłam, bo chodziłam sobie w piżamach rano i czuję, ze mam mokro, upławy miałam, chociaż ostatnio się uspokoiły. No i stwierdziłam, ze czas się ubrać, zdejmuje te gacie a tam taka wodnista plama. Wystraszyłam się, że to wody płodowe.

mocz to nie był na pewno, tym bardziej, że spodenki od piżam jasne, więc kolor byłoby widać.
Stwierdziłam, że poobserwuje, ale od tamtej pory wszystko ok, nic nie cieknie.

Nie wiem co to mogło być, może upławy takie wodniste

Idę obejrzeć co tam na poczcie, bo ciągle komentujecie a ja mam zaległości w tej kwestii.
Też miałam taka akcję,myslałam że mi wody odeszły,bo miałam naprwadę potężną plamę na gaciach od piżamy.M też się wtedy przestraszył bo był w domu,normalnie jakbym się posikała.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora