2012-05-08, 23:34
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Locacid - kto jeszcze ?
Witam Cie xqx, ciesze sie ze nasze grono sie powieksza. Podpisuje sie dwiema rekoma pod tymi wszystkimi spostrzezeniami lilymb. Ja rowniez polecam stosowanie Locacid, wiele przez niego przeszlam, mialam przerwe w stosowaniu ale w sumie juz pewnie mija 7 miesiac odkad go uzywam. Skora nadal sie zluszcza ale od jakis 3 tygodni zaobserwowalam tylko 1 wyprysk, wiec mysle ze kuracja dziala. Kiedy rozmawialam z Pania dermatolog i dziekowalam jej za trafiona masc to zaznaczyla, ze wielu pacjentow widzi duza poprawe skory po jej stosowaniu ale wielu po pierwszych objawach zwiekszonego tradziku niestety rezygnuje. Podsumowujac...warto stosowac Locacid, nie poddawac sie i uzbroic w cierpliwosc. Hehe i ten skutek uboczny retinoidu jakim jest zmniejszenie zmarszczek to najfajniejszy skutek uboczny jaki kobieta moze sobie wyobrazic . Dodam jeszcze, ze Locacid zlikwidowal mi duzo podskornych grudek, ktore wyczuwalam pod palcami podczas mycia i widoczne byly na skorze patrzac pod slonce, to duzy plus bo skora wygladala nieestetycznie
Jesli chodzi o pielegnacje skory to na pewno przyda sie krem nawilzajacy i jakis z wysokim faktorem na slonce, ja obecnie mam wlasnie 2 w jednym czyli Bioderma z filtrem 50 do skory suchej. Rada lilymb odnosnie stosowania na samym poczatku Locacidu w wiekszych odstepach jest bardzo dobra, ja stosuje teraz co 3 dni, wazne jest zeby po umyciu buzki odczekac chociazby 30 minut do nalozenia Locacid, bo wtedy jest lagodniejszy w dzialaniu i nie spala skory tak bardzo, czyli zmniejsza szanse na powstawanie tych pomaranczowych twardych platow skornych z ktorymi niewiele da sie zrobic az podraznienie minie. Powodzenia w stosowaniu, ja jestem zadowolona z efektow. Mam jeszcze troche blizn ale trwam w nadziei ze i z tym sobie poradze z pomoca Locacidu Pozdrawiam
|
|
|