Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie - redukcja tkanki tłuszczowej.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-09, 01:56   #11
Arkonius
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie - redukcja tkanki tłuszczowej.

Marzy mi się dojście do takiej sylwetki.

http://www.youtube.com/watch?v=yi2goYjmvBo

---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ----------

Pracuje dalej nad dietę - w oparciu o SFD.
Godziny poprawie.

Posiłek pierwszy - godz. 6:00
1. Kromki chleba razowego (bez masła) z suchą wędliną, kurze jajka (gotowane na miękko / twardo), plasterki pomidora wymieszane z roztarym ząbkiem czosnku, rzodkiewką i szczypiorkiem - polane dwoma łyżkami oleju lnianego, albo naturalnym jogurtem z dodatkiem przypraw, tuńczyk w wodzie. Do tego: zielona herbata, albo zwykła bez dodatku cukru.
Albo
2. Jajecznica ze szczypiorkiem (+20 gram oliwy z oliwek), kromki chleba razowego z masłem (jakie masło ?)
Albo
3. Kromki chleba razowego posmarowane masłem, z kawałkami mięsa z piersi kurczaka z warzywami: pomidor, cebula, papryka, ogórek

Posiłek drugi - godz. 10:00
1. Pokrojone w kostki mięso z piersi kurczaka (gotowane / pieczone) / ryba gotowana na parze, brązowy ryż wymieszany z olejem lnianym albo oliwą z oliwek, ugotowane wcześniej warzywa - albo sałata lodowa wymieszana z pomidorami z dodatkiem jogurtu naturalnego.

Posiłek trzeci - przed treningiem
1. Ryba gotowana na parze, mięso z piersi kurczaka (gotowane / pieczone), brązowy ryż albo kasza.

Posiłek czwarty - po treningu.
1. Tuńczyk w sosie własnym, chudy twaróg wymieszany z pomidorami, rzodkiewką, szczypiorkiem.
Albo:
2. Makrela (albo inna ryba) z warzywami: pomidor, cebula, papryka, ogórek + przyprawy
3. Makrela (albo inna ryba) z pomiodrem i twarogiem + przyprawy

Co zmienić / poprawić / dodać / wyrzucić ?
Arkonius jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując