2012-05-09, 07:33
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Slimex 15
Cytat:
Napisane przez marika39
hej kochana  co z Toba sie dzieje oststnio  masz często doły? nie mozna tak!!!
czasami tak jest , że chce sie jeść , ze złości , z nudów  ja tez tak mam , ale bedzie lepiej  - musi byc , także nie martw sie
Idx jutro i kup wage i sie zważ , bo umre z ciekawości
ja się czuję dobrze, aczkolwiek czasmi , jak wracam z pracy - a mało jem , pawie wogóle w pracy- ledwo wchodze po schodach  - a mieszkam na parterze  , i to efekt malego jedzenia  ale dajemy rade , kto jak kto , ale my zawsze 
|
Witaj Przepraszam że wczoraj już się nie odezwałam,ale musiałam przekazać kompa mężulowi
Myślę że te całe moje doły wynikają z tego że nie mogę się po ludzku zważyć,w końcu dziś zjadłam 9 tabletę i dalej nie wiem na czym stoję Wagę kupię dopiero jutro,bo nie mam kasy a chcę już kupić troszkę konkretniejszą
---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------
Cytat:
Napisane przez crookass
Dziewczyny facet się odezwał  zadzwoni wieczorem i powiedział, że miał jakąś stłuczkę i nie miał jak dać znać. Umówiliśmy się na dzisiaj, tylko, że mój narzeczony ma odebrać tabsy, bo ja w pracy jestem. Ale facet naprawdę fajny, bo powiedział, że w każde miejsce w Warszawie może mi dowieźć  Dałam narzeczonemu instrukcję i mam nadzieje, że dobre te tabletki od niego weźmie:P
ja chcę już chudnąć! doczekać się nie mogę 
|
Witaj Kamilko
No widzisz,nie potrzebnie się już martwiłaś Tak więc od jutra startuj z tabletkami i opisuj co się dzieje
|