Wątek
:
Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
2012-05-09, 08:29
#
3206
Nikii89
Zakorzenienie
Dot.: Większość mam już rozpakowanych a na kilka wciąż czekamy ! Mamy Wiosenne 2012
Cytat:
Napisane przez
cziqua
nam polożna na 1 wizycie powiedziała że jakby sie coś działo to możemy podawac espumisan 2 x dziennie po 5 kropelek a tym ze na ulotce pise od 1 miesiaca sie nie sugerowac
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------
a i chciałam jeszce napisac ze bylismy dzisiaj u pediatry i Filip waży 4600
a wczoraj skończył 3 tygodnie
urodził się 4kg a przy wypisie ze szpitala miał 3750
no to ładnie Filip Wam przybiera
Roksape
i
Aguśka
najlepszego z okazji skończonych 2 miesięcy Basi i Szymonka
Emigra
spóźnione ale szczere - wszystkiego najlepszego dużo miłości i radości z macierzyństwa
Dzień dobry
wczoraj wieczór znów pełen płaczu od 18 do 20.30. W końcu Oskarek zasnął i spał do 4
`Zawsze budził się o 2 więc mój mąż jak w zegarku obudził się o 2 i do mnie z pytaniem "a Ty nie karmisz??" sama byłam zdziwiona ale pomyślałam że Oskar nie jest głodny. Tak więc o 4 karmienie po 5 TŻ poszedł do pracy a my pospaliśmy do 7. W sumie Oskar nadal by spał ale obudziłam go na ratowanie matki - 1 pierś miałam tak pełną że myślałam że mi eksploduje.
I w sumie od 7 wisiał na cycku do teraz az zasnął. Oczywiście z przerwami bo az nadmiar mleka mu się ulewał ale ciągle chciał nadal- smoczkiem nie dało się go oszukać bo wypluwał i był straszny wrzask.
Oskar ma już 3 tygodnie
- Jak ten czas szybko leci
Więc teraz wykorzystam okazje i przygotuję coś do obiadu no i zjem śniadanie. Jeszcze pranie trzeba nastawić
Edytowane przez Nikii89
Czas edycji: 2012-05-09 o
08:30
Nikii89
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Nikii89
Znajdź więcej postów Nikii89