2012-05-09, 07:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X. [posty chorobowe, wątek zbiorczy]
Cytat:
Napisane przez garden_d
Tak, czytałam. Dziwi mnie zachowanie Twojej siostry, aczkolwiek nie podejrzewałam - po opisie jej postępowania-, że ma już 18stkę. Jeśli chodzi o nią to teraz taki nacisk nie wiem czy coś da. Gdyby Twoja siostra była młodsza byłoby większe prawdopodobieństwo, że po prostu takie to dziecięce zagrania, które gdzieś tam się przewijają w dorastaniu. Jednak nie chcę wiele mówić i trochę mi przykro, że nie wiem, co napisać- ale nie jestem specjalistką w takich problemach. Trzymam kciuki za Ciebie i mam nadzieję, że wszystko się ułoży. 
|
Dziękuję i tak mi pomogłaś 
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------
Cytat:
Napisane przez tapetka22
Ervisha..powiem Ci to samo co powiedziała (i powtarza mi wciąż)moja terapeutka...:
"Nie masz wpływu na to w jakiej się urodziłaś rodzinie i nie ma ZADNEJ TWOJEJ WINY w tym,że rodzice nie dali Ci tyle miłosci i uwagi ile potrzebowałaś/potrzebujesz...Ale masz wpływ na to,jaką Ty stworzysz rodzinę...WSZYSTO może być tak jak zechcesz.."
przytulam i doskonale rozumiem..
Tylko ja nie mam rodzeństwa...nie mam też taty(zmarł w zeszłym roku..).Jest tylko matka,która mnie nienawidzi,która wywaliła mnie z domu a która ,jak pijawka żywi się każdym moim niepowodzeniem..
|
Wiem wiem. Kiedyś tej miłości miałam za dużo - teraz czuje się ignorowana
|