Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może by tak jakiś Silveksik? ;))))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-09, 08:48   #306
marisella
Wtajemniczenie

GG do marisella
Dot.: Może by tak jakiś Silveksik? ;))))

Cytat:
Napisane przez verha Pokaż wiadomość
Moja dopłata też wysłana, tylko bez kosztów przesyłki, bo jednak osobiście odbiorę
Gdzieś, kiedyś W razie czego pamiętaj, że dziś jestem wisz gdzie wiesz kiedy A jutro też będę, swoją drogą, tylko bardziej w okolicach placu centralnego/ronda kocmyrzowskiego przed 17tą No albo całkiem wieczorem, ale to jeszcze nie wiem kiedy by było, pewnie koło 22.

Cytat:
Napisane przez extrano Pokaż wiadomość
Też już dopłaciłam. Mari, czyli mogę juz z tabeli klecić faktury? Potem tylko sprawdzę z Twoją. Dasz z kwietniową datą?
Właśnie pisałam do Ciebie wczoraj żebyś mi dała dane do faktury, to Ci wyślę wreszcie, ale nie mam odpowiedzi.... Dostałaś maila? Pisałam na adres z Twojej strony...

Fakturę chętnie z kwietniową, chyba że Ci zależy, to będzie maj.
Mamy tylko lekki problem z DB-310 na razie jeszcze, bo nie dość, że przyszło mniej (i więcej nie będzie), to po wyższej cenie i Silvex mam wrażenie planuje umyć łapki. Nie wiem co z tego wyjdzie póki co. Jestem w trakcie korespondencji :/

Cytat:
Napisane przez klejnotki Pokaż wiadomość
po pierwsze primo - przelałam końcowki - równo co do grosza
po drugie - baaardzo dziękuję za pomoc filigranowo-swarkową udało mi się zakończyć operację w terminie, Panna Młoda uszczęśliwiona, a mnie spadł kamień z serca - bez Was by się nie udało
po trzecie - poproszę o wysyłkę kurierową z pudełkami - poproszę tylko o info ile mam przelać i na jakie konto
Skrobnęłam Ci maila

Cytat:
Napisane przez tolinka83 Pokaż wiadomość
Kiedy można się spodziewać przesyłki?
Twoja poszła w poniedziałek razem z tymi, które są w tabelce oznaczone jako wysłane. Reszta pójdzie dziś, jeśli się zabiorę do busika na raz

Cytat:
Napisane przez Rusa48 Pokaż wiadomość
Ja mam do dopłaty 53 gr? - czy dobrze czytam? Kiedy wysyłka?
Jak wyżej

Cytat:
Napisane przez nagaLy Pokaż wiadomość
Nie cwaniakuj, bo Ci Mari wsypie wszystko do jednego woreczka

Cytat:
Napisane przez loquacee Pokaż wiadomość
Mari, jesteś w sobotę w domu? Myślę że może podjechałabym po swoje zamówienie koło południa. I na placuszki rzecz jasna Tym razem wytrawnie poproszę A może nawet namówię Cię na jakąś dukańską pizzę?

I 15zł muszę dopłacić, tak?

A w ogóle to przepraszam że nie brałam udziału w dzieleniu, ale od początku kwietnia jestem na zsyłce w Katowicach i w Krakowie bywam tylko w weekendy i to nie wszystkie
Pizza na razie odpada, bo zdążyłam zepsuć piekarnik a nie wiem czy mi do weekendu naprawią. Jak znam kuzyna Adasia, trochę poczekam. Ale placuszki wytrawne wchodzą w grę

Przepraszać nie ma za co, odwdzięczysz się aktywną obecnością u mnie 19go podczas spotkania, na którym znów chainmaille I na ognichu.

A w sobotę powinnam być, chociaż może mnie nie być To znaczy w tej chwili pamiętam, że coś miałam, ale nie pamiętam co, więc można chyba przyjąć, że nic
marisella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując