2012-05-09, 09:57
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
hejjj
bańkaa nie uwierzysz co właśnie jem? owsianka z miodem, jabłkiem i mlekiem 2%. jak przeczytałam Twojego posta to od razu wiedzialam co bede jesc
uwieeeeekbiam!! 
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria
Karola ja to juz jestem 4 lata po ślubie
2. yyyy.... Zachciało mi sie rozmawiać, a nie byłam pewna czy mnie słucha i po całym monologu powiedziałam "a teraz kochaj sie ze mną" żeby sprawdzić czy nie produkuję się na darmo. A on i na to, że myślał, że to co mówiłam to było na serio (chciałam podbudować jego ego ) a tu się okazuje, że chodzi mi tylko o sex
3. czy my o czymś nie wiemy?
Weszłam dziś na wagę po tym całym obżarstwie weekendowym, do tego mam tydzien przed @ i co zobaczyłam?! 57,7
Koniec z tym obżarstwem, wracam do regularnych ćwiczeń,bo chcę zobaczyć w końcu 55kg!
|
też już długi staż za Tobą
heheh, niezła rozmowa! chyba też muszę powiedzieć tak do tża ciekawa jestem jego rakcji haha
tż powiedział,że chcę na wakacje wziąć ślub cywilny, także muszę się wylachonić do końca
a jak Oliwka będzie chodzić, to pójdzie do chrztu. 2 lata jesteśmy już zaręczenie, najwyższa pora na Nas hehe trochę to do mnie jeszcze nie dociera, ale co tam haha
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
ja mam jednego babola, gdybym nie ruszała, to bym go nie miala ale zaczelam sie nim bawic i sie powiekszyl. a poza tym - cere mam juz coraz coraz lepsza
1. coooo ?! cooo?!
2. u mnie 57,5 !
Zobaczymy. Moja siostra od jutra zaczyna treningi z trenerem, głównie bedzie im chodzilo o prace nad nogami i tylkiem, wiec moze przemyci mi pare sekretow 
|
u mnie to samo. Jakbym nie ruszała to by już dawno zniknęło...ale ja oczywiście musiałam tam wcisnąć swoje paluchy ale poza tym jednym też jest ok!
a no no będę żoną 
ładnie ważysz cały czas!
u mnie ciągle 49/50 i co najwazniejsze w udach zrobiło się 49cm!! w talii 67, pod biustem znowu ubyło 5cm... także juz całkiem jestem płaska
Cytat:
Napisane przez aniabaniaa
1ja zjadłam , uwaga: owsianke z 4 lyzek, lyzki miodu, z mlekim 1,5% i jablkiem. omnomomomom
|
aaaaaa, dziękuje Ci za to 
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria
W sobote mam zajęcia od 8-18 w tym 8-13 blok rachunkowości, a w niedziele 8-14.45 też blok tego choler.stwa
Widzisz Ty to młoda du.pa wtedy jesteś  mnie zawsze biorą za 2-3lata starszą
|
oj biednaaa
mnie też... a moją siostrę która ma 28 lat biorą za młodszą ode mnie!!
Cytat:
Napisane przez Loriette
Jutro ustna - jakoś za dobrze czuję się w temacie.. coś jest nie ten teges 
|
dajeeeeeesz! jak tylko zdasz, to wpadaj pochwalić się na ile. jaki masz temat?
wczoraj pomalowałam pazurki na krwisty czerwony i czuję się jakoś bardziej kobieco haha
|
|
|