2012-05-09, 09:22
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Napisane przez kism
Hehe, ma to swoje plusy, przynajmniej masz na nfz badania, jakie potrzebujesz! Powodzenia na pozostałych wizytach 
|
Jasne, dlatego chodzę mimo wszystko, gdzies trzeba a prywatnie też się teraz kolejkuje miesiąc 
Dziękuję 
Cytat:
Napisane przez onething
Też mam taki plan, tylko zobaczymy czy cycki pozwolą mi sac na brzuchu, cholernie za tym tęsknie. 
|
Dla mnie "na brzuchu" to była zawsze ulubiona pozycja do leżenia, na początku ciąży dużo leżałam na brzuchu żeby nadrobić za te miesiące kiedy nie będzie można a teraz to już mnie skręca, wierzę głęboko, że możliwość spania na brzuchu rozwiązałaby wszystkie moje problemy ze spaniem 
Cytat:
Napisane przez karozka
U nas dziś koniec 37 tyg także Leon wyłaź mamusia Cię błaga 
Ja się ledwo toczę 
W ogóle to ganiam do kibelka co chwilę, wymiotuje, mała kłuje, boli mnie brzuch, ale to cały czas nie jest ten ból o który chodzi
Jak dla mnie skurcze też w ogóle nie przypominały bóli okresowych...
Jak będzie mnie tak bolało, że nie będę w stanie mówić, stać itd. to wtedy pojadę do szpitala przynajmniej u mnie tak to wyglądało.
|
Ojj też bym chciała urodzić zaraz po skończeniu przepisowego 37tc
Co do bóli - ja sie właśnie obawiam, że nie rozpoznam tych bóli, wiem tylko tyle, że mają być silne a że teraz mnie coraz bardziej i częściej coś tam pobolewa, to po prostu wzruszyłam ramionami i czekam ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Cytat:
Napisane przez Gaabbi
Ja już tutaj kiedyś pisałam, że te wszystkie argumenty za i przeciw posiadania tak wcześnie drugiego dziecka, to sprawa indywidualna. Ja pewnie też bym się zastanawiała, ale mam nóż na gardle. Chcemy mieć drugie dziecko, a w drugim miesiącu ciąży dostałam jasny komunikat od mojej ginki, że albo zdecydujemy się od razu na drugie dziecko, albo nie będzie go najprawdopodobniej w ogóle.
Zresztą, nie znam osoby, która nie byłaby zadowolona z szybkiej decyzji o drugim dziecku 
Mama, im dziecko jest starsze, tym bardziej się rozleniwia (przyzwyczaja do lepszego) i również ciężko jest się zdecydować na następne dziecko. Przynajmniej takie wnioski wyciągam z obserwacji moich znajomych 
|
Rozumiem Twoje argumenty i jak najbardziej masz rację, że to sprawa indywidualna.
|
|
|