2012-05-09, 10:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
1. Stokrotka, daj mi jakiś w klubie łopatologiczny przepis na ten makaron ze szpinakiem. 
2. Butter, napisz w pracy tylko o Twoim braku motywacji! Albo oddaj pracę pustą i powiedz że właśnie motywacji nie miałaś. 
3. Cześć Tomalinko, też tęskniłyśmy. 
4. Kotek, Butter ale umówiłyście się czy przypadkiem te spotkanie? – już doczytałam że zorganizowane. 
5. Onyksie, czujesz tak jak ja w sprawie Kamilka więc coś w tym musi być. Buzi Buzi z okazji środy  
6. Onyks, nie wiem co Ci doradzić w sprawie tej działki bo to taka niewiadoma. 
7. Agnusku, na katar dobre jakby nad miską z gorącą wodą posiedział i dolej mu tam olejku inhalol sosnowego albo miętowego, ręcznik na głowę i niech się TŻ inhaluje.  
8. Agnusku, następna co czuje jak ja że Kamil to Kamil. A na działce, super, wzięliśmy psa, pobawiłam się z nim, wypiłam kawę w słoneczku, TŻ wszystko skosił, ja oplewiłam pietrusie, ale już są piękne i duże, nie obeszło się bez płaczu bo wlazłam w mrowisko, i mnie oblazły a jak zaraz w ryk ! Nawet nie wiedziałam że tak głośno umiem krzyczeć. Pozamiatałam placyk i do domku. Ale taka robota przy domku jest relaksująca. dziękuję że pytasz 
9. Blonde, to życzę udanego dnia i pracowania. 
10. Gosia, ja mam nie daleko do Częstochowy ! jakąś godzinkę drogi.
11. Madzia, Majka dalej w domku mamusi kangurzycy?
|
|