2012-05-09, 11:02
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
Napisane przez asiuk
Emilko, gadałyśmy wczoraj o dermatologu. Wklejam link do akcji:
http://www.badajznamiona.pl/
Mój mąż jednak nie może w tym terminie, co ja, a jest on jedyny. Będę próbować w innym gabinecie go umówić albo prywatnie (bo sam się, skubaniec, nie zainteresuje...)
|
Dzięki za cynk!
Ja nie mam z czym iść, ale TŻ ma kilka odstających dziwnych elementów na ciele, mógłby się tego pozbyć... Muszę go namówić
Cytat:
Napisane przez hania811
Jestem , jestem.
Wczoraj jeszcze miałam atrakcje spowodowane mocnym wahaniami temperatury od 38,8 do 35,6. Łep mi pęka dosłownie. No ale dziś jest ewidentnie lepiej. Od rana jeszcze drgawek nie miałam. idę na kontrolę do gina więc jeszcze mnie przebada dodakowo.
Właśnie miałam pisać że coś cię wysuszyło  Slicznie wyglądasz.
Emi Ty niesamowicie drobna jesteś. Krótke wlosy pasują bo nie przytłaczają twojej sylwetki. Ja myślę że jeszcze lepsze byłyby zupełnie krotkie
A Ty Buter w realu wyglądasz faktycznie inaczej niż na zdjęciach  Zresztą to samo z Dorinką- bardzo odejmują jej urody. W realu jest z wyglądu 100razy bardzej sympatyczniejsza , drobniejsza ładniejsza.
|
Zdrówka
Jestem drobna fakt... Dlatego dziwnie naprawdę wyglądam jak utyję. Wszędzie robię się okrągła, a najbardziej na twarzy i w okolicach bioder i brzucha...
Przejrzałam szybko zdjęcia i stwierdziłam, że rzadko na nich bywałam w rozpuszczonych włosach... Ale na tych, które mam, nie mam wrażenia, żeby włosy mnie przytłaczały... Faktycznie jednak świetnie się czuję w krótszych i naprawdę są do opanowania podczas suszenia.
Czy jeszcze krótsze, to nie wiem... Choć kilka lat temu miałam pomysł obciąć się na jeża
A co myślicie o blondzie - pasowałby mi? W ubiegłym roku byłam bardzo napalona, teraz czuję się bardzo dobrze w jasnym brązie.
Co do zdjęć, to jestem na nich dziwnie wyszczerzona W naturze wyglądam trochę... subtelniej chyba
Cytat:
Napisane przez xzora
widziałam zdjęcia
Emi - filigranowa z Ciebie osóbka, tak w ogóle to wyglądasz jak żona mojego kolegi. Bardzo pasuje Ci krótka fryzura, właściwie to nie wyobrażam sobie Ciebie w długich włosach.
Butter - Ciebie najwięcej naoglądałam się na zdjęciach, także i zaskoczenie najmniejsze. Wyszłaś niby spokojnie, ale jakieś takie chochliki masz w spojrzeniu. Wcale nie powiedziałabym, że jesteś rudzielcem, szczególnie w porównaniu do włosów Asiuk.
Asiuk - bardzo ładnie wyglądasz, tak świeżo, wręcz kwitnąco. Uśmiech sprawia, że wydajesz się mega optymistką, wyluzowaną i głośną osobą. W ogóle nie pasuje to do twoich opinii o sobie.
kotekk81 - na zdjęciu przez to zasłanianie się torebką wyszłaś na zamkniętą w sobie, cichą osobę. Nieźle się kamuflujesz 
|
Mi pozostała mentalność osoby długowłosej, kto wie, czy nie zapuszczę kiedyś jeszcze Ale dotąd miewałam fryzury krótko z przodu, długo z tyłu... Teraz jest odwrotnie i to fajna odmiana
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------
Cytat:
Napisane przez czarna.noc
Czesc.
Ja dzis na urlopie, ale spowodowanym zabiegiem laserowania oka. Juz po, wlasnie jem drugie sniadanie i zaraz klade sie spac - stasznie meczacy jest ten zabieg. Glowa mi peka, mdlo i slabo. Reszta w klubie.
|
Dobrze, że już po! Odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez czarna.noc
Fajnie, ze spotkanie sie udalo! Ide zaraz poczytac w klubie i foty obejrzec.
No wlasnie, to moze nastepne zrobimy gdzies blizej Warszawy albo w innej czesci PL? 
|
Popieram
|
|
|