Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-09, 11:03   #2152
motylek1007
Zakorzenienie

Dot.: Koty część IV

Cytat:
Napisane przez Lenka 91 Pokaż wiadomość
moja mama sie śmieje ze jak będziemy na swoim tj ja i TŻ to będziemy mieli zwierzyniec w domu bo ja na pewno chce sie dokocić czyli już będą 2 koty a mój M chce psa. W sumie ja bym chciała mieć labradora biszkoptowego są takie cudowne koleżanka ma jak mnie jej suczka widzi to jej sie ze smyczy zrywa i mi demakijaż zawsze robi bo ten pies powoli jest większy ode mnie ale TŻ chce albo wodołaza albo owczarka niemieckiego

duży rozrzut jeśli chodzi o psy. Rózne rasy Duże psy więcej kosztują, tak jak ktos napisał.
Trzeba tez sprawdzić na co dana rasa ma predyspozycje, żeby wiedzieć na co człowiek sie pisze.
Poza tym wymagania rasy, czy zawsze człowiek bedzie mial czas zeby wybiegać/zmęczyć psa itd.

za to zrywanie na smyczy bym nie pochwaliła

U mnie własnie stado ruszyło jak poszłam na swoje

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość

Motylku, wiesz, ile tu dziewczyn nie planowało kota A teraz pacz, jak się rozpisały

tylko wiesz, jeden kot pociąga za sobą (za jakiś czas) drugiego. Do tego osiatkowanie okien, balkonu.
Drapak trzeba gdzieś postawić, kuwetę w miejscu niedostępnym dla psów itd....

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość

Teraz mam możliwość pójścia na swoje (wynajęcie mieszkania/kupno może), ale tak szczerze, to się boję 3 kot prędzej czy później murowany
nie bój sie, na swoim jest bosko

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Znajomi wzięli szczeniaka po championach, ze sprawdzonej rodziny. Zachorował.
.
to jakieś dziwne? :conf used:

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora