2012-05-09, 11:55
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
Napisane przez marylka80
Ja bede skladac przysiege po polsku a moj TZ po holendersku. Zastanawiam sie tylko czy powtarzac za ksiedzem czy mowic z pamieci...hmmm...w sumie to raptem 2 zadania a wy mowicie z pamieci dziewczyny czy nie?
A co do znajomych, to zapraszalismy tylko tych z ktorymi mamy na biezaco kontakt. Jedynie odmowilo kilku kuzynow, no ale tez ostatnio widziam sie znimi 10 lat temu, wiec sie nawet nie dziwie. Ale tez nie bedzie mi ich jakos na slubie brakowac, wiec zupelnie sie tym nie matwie
[/B]
|
My będziemy powtarzać
Cytat:
Napisane przez Dorka__00
u nas goście z zagranicy raczej nie dopiszą..  tylko z Niemiec, i z RPA jeden przedstawiciel 
w ogóle boje się bardzo rozdawania zaproszeń i tego że mało osób przyjdzie.. - bo jakoś w tym roku w mojej rodzinie i wśród koleżanek sporo ciąż i noworodków ..
a rodziny TŻ to w ogóle nie jestem pewna bo oni to jakoś negatywnie podchodzą do wesela..
|
U nas za to w tym roku bardzo dużo pogrzebów I też wiem, że wiele osób nie dopisze... Ze 110 które planujemy zaprosić mam nadzieję, że choć 70 się zjawi 
A ja dla odmiany nazwisko będę miała na K.
|
|
|