2012-05-09, 11:55
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Worek z dziećmi rozwiązany,pierwsze Mamy w wątku...mamy!Mamy V-VI 2012 cz.VII
Cytat:
Napisane przez _agata
Chyba mi się wody sączą... wieczorem po kąpieli trochę poleciało, w nocy tak samo. Wydzielina jest bezbarwna, bez zapachu, a mocz bym przecież rozpoznała, co nie?
Muszę się umyć, zjeść śniadanie i jadę do szpitala 
|
kto wie, może akcja jeszcze znienacka przyśpieszy i szybko urodzisz powodzenia!!
Cytat:
Napisane przez niuniuniau
Cześć dziewczyny
Ostatnio w ogóle czuję się jak waleń wyrzucony na brzeg do góry brzuchem, ledwo się toczę a tu muszę czasem nawet pobiegać za tym moim małym tornadem. Na szczęście (tfu, tfu nie zapeszając) szykują mi się trzy dni odpoczynku bo TZ zdecydował się jechać na komunię do swojej rodziny i bierze ze sobą Oliwkę. Znaczy się, nie ma wyboru bo mu powiedziałam, że albo jedzie z nią albo wcale 
|
jak waleń 
córunia super!! no i energii trzeba mieć przy niej bez liku - to widać 
Cytat:
Napisane przez nasteczka83
Dziewczyny wczoraj dostaliśmy fotel bujany i uwaga mamy wszystko  Pokoik Zosi gotowy do przyjęcia lokatorki    Nieskromnie powiem, że na tak małą powierzchnię (to też nasza sypialnia) wyszło lepiej niż myśleliśmy i oczekiwaliśmy  Jestem mega szczęśliwa 
|
śliczny pokoik podobają mi się ciuszki na wieszakach no i fotel też na pewno się przyda
Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984
Libretka, 42tc  niech Ci juz tego dzidziusia wyciagają  alez mu u Ciebie wygodnie.
Agata, a Ty to nie wymyslaj tylko dawaj juz tego dzieciaczka na świat
U mnie ok, wychodze jutro choc moglabym juz dzisiaj. Rana dalej ciagnie, ale to nic w porownaniu z tym co bylo na poczatku.
Myszka zdrowa, dalej grzeczna
Nie mam jeszcze mleka, ale w kOncu mam duże piersi!!!
Gaabbi, moja coreczka ma na imie Natasza.
|
Ewunia to super że już lepiej się czujesz.
jeśli możesz to napisz coś więcej jak było na początku ja się boję coraz bardziej a do wtorku niedaleko 
cieszę się że Natasza zdrowiutka 
Cytat:
Napisane przez kism
Tak jest, przyjmuję  Ale dziś znowu muszę... Spróbuję się właśnie znowu do internisty dostać i na ktg popołudniu  Tyle dobrze, że pogoda dzis fajna 
|

ja się chyba wezmę za prasowanie ostatniej partii ciuszków za 3 godzinki przychodzi koleżanka z dzieciakami więc pewnie znów będzie armagedon 
jutro wizyta w szpitalu, może coś więcej dowiem się o cc.
w piątek mam luz a w sb przyjeżdża mama, no a później do wtorku to już tylko 2 dni
ja chyba stamtąd ucieknę
|
|
|