Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poród rodzinny w szpitalu im. św. Rodziny w Poznaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-09, 13:15   #201
Mojitooo
Zadomowienie

Dot.: Poród rodzinny w szpitalu im. św. Rodziny w Poznaniu

Cytat:
Napisane przez hanik33 Pokaż wiadomość
Wysłałam Ci namiary na położną na priv. Koszt to 700 zł., zadzwoniłam do niej jakiś miesiąc przed planowanym terminem porodu, wtedy też się z nią spotkałam w szpitalu. Akurat miałam szczęście, bo położna miała w dzień mojego porodu wolny dzień, ale w razie jakiejś niedyspozycji miałam zagwarantowaną zmienniczkę, poznałam ją - też bardzo sympatyczna kobieta. Nie wiem jak by to było, gdyby była aktualnie na dyżurze, być może przyjechałaby zmienniczka.
Co do nacięcia - pytałam wcześniej, ale nie był to dla mnie priorytet, dopiero po porodzie doceniłam jaką jestem szczęściarą, bo chodzenie i siadanie nie sprawiało mi tyle bólu jak po pierwszym porodzie.
Bardzo Ci jeszcze raz dziękuję
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując