Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-05-09, 13:58   #4223
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
)

3. Kathe, witam Cię. Obawy zawsze będą, no a nikomu nie dogodzisz (mówię tu o rodzinie), jeżeli jednak Wy czujecie się gotowi i wiesz że dacie sobie radę to tak będzie, i trzymam za Was kciuki.

4. Kathe, odpowiadam na pytanie o przekonywaniu TŻta do rodzicielstwa, mój zawsze też mówił że chce mieć ze mną dzieci i chyba to on pierwszy powiedział żeby odstawić tabletki i tak się też stało… więc u nad ta decyzja nie była jakoś celebrowana, po prostu przyszedł TEN CZAS i zgoda obojga. Ale ogółem to ja wszystko bardziej przeżywam teraz w przygotowaniach niż on, ja tak emocjonuje wszystko a TŻ tak bardziej na luzie np. Przy wyborze ubranek czy coś.

7. Żabcia, bo ja może nie wiem albo nie pamiętam ale jaki wózek wybraliście?

10. Kathe, też noszę rozmiar 42 i mam tłuszczyki i boczorki i powiem Ci że zacznę nie długo 7 miesiąc a jestem w stanie jeszcze ubrać się tak że nie widać ciąży a co najwyżej te kilogramy który mi przybyło, ja bardzie wszerz rosnę niż na brzuszek. On nawet jest jeszcze taki mięciutki.
11. Nikita, Natalia – doczytałam teraz o pocieszaniu mnie z tą płcią, tak jak mówiłam, wiecie że wszystko w seledyny i żyrafki kupuję tak więc i Kamil i Nadia będą się czuć swojo .

12. Bika, super że dodałaś te bodziaki ! wybiorę się. Chociaż nie powinnam bo mam już ciuszków jak dla bliźniaków.
Dzisiaj rozmawiałam z moja koleżanką i ona też mnie uświadomiła, że w sumie nie mamy na co czekać bo wykstałcenie mam, mieszkac tez gdzie mamy i pieniążki też. Pytalam sie jej na temat kwasu i pow ze na 3 miesiace przed tarankami mozna zaczyc brac (ona jest pielegniarka), oczywisce konsultacja z gin i podstawowe badania typu krew itp ale uswiadomila mnie, ze jak zacniemy sie starac przed slubem to nie bede mogla pic na weselichu moim

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora