)
3. Kathe, witam Cię.

Obawy zawsze będą, no a nikomu nie dogodzisz (mówię tu o rodzinie), jeżeli jednak Wy czujecie się gotowi i wiesz że dacie sobie radę to tak będzie, i trzymam za Was kciuki.
4. Kathe, odpowiadam na pytanie o przekonywaniu TŻta do rodzicielstwa, mój zawsze też mówił że chce mieć ze mną dzieci i chyba to on pierwszy powiedział żeby odstawić tabletki i tak się też stało… więc u nad ta decyzja nie była jakoś celebrowana, po prostu przyszedł TEN CZAS i zgoda obojga.

Ale ogółem to ja wszystko bardziej przeżywam teraz w przygotowaniach niż on, ja tak emocjonuje wszystko a TŻ tak bardziej na luzie np. Przy wyborze ubranek czy coś.
7. Żabcia, bo ja może nie wiem albo nie pamiętam ale jaki wózek wybraliście?
10. Kathe, też noszę rozmiar 42 i mam tłuszczyki i boczorki i powiem Ci że zacznę nie długo 7 miesiąc a jestem w stanie jeszcze ubrać się tak że nie widać ciąży a co najwyżej te kilogramy który mi przybyło, ja bardzie wszerz rosnę niż na brzuszek.

On nawet jest jeszcze taki mięciutki.
11. Nikita,
Natalia – doczytałam teraz o pocieszaniu mnie z tą płcią, tak jak mówiłam, wiecie że wszystko w seledyny i żyrafki kupuję tak więc i Kamil i Nadia będą się czuć swojo .
12. Bika, super że dodałaś te bodziaki ! wybiorę się. Chociaż nie powinnam bo mam już ciuszków jak dla bliźniaków.